Yardım Yakınlık sensörü sorunu?

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Sözde sensör için başka bir firma ile anlaştık demişlerdi ama öyle olmamış malesef. Üstelik REdmi note 11 Pro 5G modelinde ana kamera 1080p 30fps çekim yapabiliyor üzeri yok. Çıkar çıkmaz sorunlu çıktı telefon. Realma 9 pro+'ya göz kırpmaya başladım artık.

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Olay asla yazılımsal değil. Tamamen donanımsal. Bende bu yüzden bir daha Xiaomi almamaya karar verdim. Redmi Note 11 pro 5G incelemesinde de aynı şekilde sensör sıkıntılı.
Bu sorun nasıl bir sorun bende note 10 pro var ekranı üst tarafımi kulağıma yaklaştırıp tutunca sorun yaşamadım hiç sizlerde farklı bir şeyler mi oluyor ya da cihaz yeni ileride mi başıma gelecek

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Bu sorun nasıl bir sorun bende note 10 pro var ekranı üst tarafımi kulağıma yaklaştırıp tutunca sorun yaşamadım hiç sizlerde farklı bir şeyler mi oluyor ya da cihaz yeni ileride mi başıma gelecek
Birini arıyorsunuz. Telefonu kulağınıza getirince ekran kararıyor. Konuşmaya başlıyorsunuz ama bir süre sonra ekran açılıyor ve yanağınız ekrana değdiği için ya telefon kapanıyor ya da başka yerlere giriyor.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Birini arıyorsunuz. Telefonu kulağınıza getirince ekran kararıyor. Konuşmaya başlıyorsunuz ama bir süre sonra ekran açılıyor ve yanağınız ekrana değdiği için ya telefon kapanıyor ya da başka yerlere giriyor.
Şimdiye kadar yaşamadım sadece siyah ekrandan normal ekrana geçerken ekranin geri tepkisi 1 2sn geç geldi gözüme sensörlü cihaza göre. Kötüymüş umarım yaşamam

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Şimdiye kadar yaşamadım sadece siyah ekrandan normal ekrana geçerken ekranin geri tepkisi 1 2sn geç geldi gözüme sensörlü cihaza göre. Kötüymüş umarım yaşamam
İnşaAllah yaşamazsınız.

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Tru Phone uygulamasını yükleyip birkaç gündür onu deniyorum standart çeviriciye göre bir tık daha iyi ama finalde bu da kararsız çalışıyor. Birini arıyorum daha kulağıma götürmeden ekran kararıyor mesela. Bundan da anladım ki tamamen donanımsal bir sorun. Yakınlık sensörü arızalı. Zaten ekran döndürme sensörü de sıkıntılı cihazda. Yan çevirdiğimde 3-4 saniye bekliyor sonra ekran yan dönüyor. Yine yan dönmüşken düz yaparsam 3-4 saniye kararsız kalıp sonra düz hale geliyor. Çok can sıkıcı bir durum.

Üst Alt