Yardım Yakınlık sensörü sorunu?

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Sesli görüşme esnasında yakınlık sensörü sorununa kalıcı ve ciddi bir çözüm üretemediler mi hâlâ? Bu telefonu satarsam sırf bu yüzden satacağım! Görüşme esnasında ekran kendi kendine açılıp kapanıyor, tuşla ekranı kilitlesek bu sefer de karşı taraf görüşmeyi kapatana kadar ekran açılmıyor. Yani cep telefonu adı üstünde en önemli ve kritik özelliği sesli görüşme yapılabilmesi, bunun icat edilme nedeni bu zaten. Uzaya çıktık ama bazı teknolojilerde geriye doğru gitmeye devam ediyoruz maalesef.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Sesli görüşme esnasında yakınlık sensörü sorununa kalıcı ve ciddi bir çözüm üretemediler mi hâlâ? Bu telefonu satarsam sırf bu yüzden satacağım! Görüşme esnasında ekran kendi kendine açılıp kapanıyor, tuşla ekranı kilitlesek bu sefer de karşı taraf görüşmeyi kapatana kadar ekran açılmıyor. Yani cep telefonu adı üstünde en önemli ve kritik özelliği sesli görüşme yapılabilmesi, bunun icat edilme nedeni bu zaten. Uzaya çıktık ama bazı teknolojilerde geriye doğru gitmeye devam ediyoruz maalesef.
Mi 10 t aynı sorunu yaşayanlar çok fazla var nedense bende sıkıntı yok yada var ben takılmıyorum😃

Antibiyotik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tayfur
Cihazım
mi mix2
Konular
0
Arkadaşa katılıyorum bende, başka bir uygulama ile bir nebze sorunu çözdüm ama sırf bu yüzden bu telefon satılır. Netten okuduğum bazı yazılara göre sorunum kaynağı android 11 ile alakalı diye yazılı, çözüm olarak da MIUI yazılımın uygun hale gelmesi olduğu yazılı idi.

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşa katılıyorum bende, başka bir uygulama ile bir nebze sorunu çözdüm ama sırf bu yüzden bu telefon satılır. Netten okuduğum bazı yazılara göre sorunum kaynağı android 11 ile alakalı diye yazılı, çözüm olarak da MIUI yazılımın uygun hale gelmesi olduğu yazılı idi.
Nedir o uygulama bende yükleyim

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
Mi 10T ye koydukları sensörden koydularsa: donanımsal sorundur. Yazılımla çözülecek bir durum değil.
Hatta epey oldu xioami sensör tedarikçimizi değiştireceğiz diye haber yapmıştı.

Antibiyotik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tayfur
Cihazım
mi mix2
Konular
0
True phone adlı uygulama

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Olay asla yazılımsal değil. Tamamen donanımsal. Bende bu yüzden bir daha Xiaomi almamaya karar verdim. Redmi Note 11 pro 5G incelemesinde de aynı şekilde sensör sıkıntılı.

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
telefon nedir usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon nedir usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay asla yazılımsal değil. Tamamen donanımsal. Bende bu yüzden bir daha Xiaomi almamaya karar verdim. Redmi Note 11 pro 5G incelemesinde de aynı şekilde sensör sıkıntılı.
o telefona uyumlu miui pro rom bul da yükle bakalım arıza duzelecek mi görün

omrglgen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
8
Yuh be kardeşim,ben de asla almam

Üst Alt