- Adım
- Özgür
- Cihazım
- İphone
- Konular
- 29
Uygulamalar yüklenmiyor hata veriyor
Google Play'den uygulamar yüklenmiyor yükleme hatası veriyor, apk da yüklenmiyor yüklenemedi hatası veriyorDaha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız hocam sorununuzu.
Google Play Store'uj verilerini silip tekrar deneyin hocam.Google Play'den uygulamar yüklenmiyor yükleme hatası veriyor, apk da yüklenmiyor yüklenemedi hatası veriyor
Bu sorunu bı siz yaşıyorsunuz hocam, muhtemelen başka bir sebebi vardır.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu hataları veriyor rom sıkıntılı galiba 2. Deneyişim
Bakacağım hocam en kısa sürede, sorunun farkındayım. Konuyu ona göre guncellerimApk ve uygulama yüklememe sorununu ben de yaşadım. 3 defa baştan kurdum düzelmedi
Bazı kullanıcılar yaşıyor bu sorunu ancak sebebini bilmiyorum. Ben karşılaşmadım hocam. Belki kurulan recovery'nin etkisi olabilir, konuda ki recovery'i kullanıp deneyin en iyisi.romu henüz kurmadım ama apk yükleyememe sorunundan bahsedilmiş android 13 romların izinleri daha katı oluyor acaba romun varsayılan ayarları apk yüklemeye engelmi oluyo