Yardım Xsoped sorunu

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Arkadaşlar merhaba konuyu umarım doğru yere açmışımdır redmi 5 plus kullanıyorum root attım xsoped kurmak istiyorum fakat brick oluyor cihaz miu 10 yüklü acaba nasıl kurabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
mi10 da bende denedim xposed açılış ekranında kalıyor telefon, farklı framework denedim sonuç değişmedi zaten miui ye xposed kurmak hep sıkıntılıydı halada öyle bi düzeltemediler şu sıkıntıları

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
mi10 da bende denedim xposed açılış ekranında kalıyor telefon, farklı framework denedim sonuç değişmedi zaten miui ye xposed kurmak hep sıkıntılıydı halada öyle bi düzeltemediler şu sıkıntıları
Zor çünkü temel android framework ile miui arayüzü framework farklı kodlanmışlar. Diğer bütün sistem uygulamalarıda farklı çerçeve programları ile kodlanmış. bu nedenle büyük zaman ve emek istiyor ve sürekli güncellenen bir sistem için verilen emek sonucun kısa sürede değişmesi ile boşa gidiyor. :)

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Zor çünkü temel android framework ile miui arayüzü framework farklı kodlanmışlar. Diğer bütün sistem uygulamalarıda farklı çerçeve programları ile kodlanmış. bu nedenle büyük zaman ve emek istiyor ve sürekli güncellenen bir sistem için verilen emek sonucun kısa sürede değişmesi ile boşa gidiyor. :)
knk roma dahil etsinler bence rom güncellendikçe oda güncellensin yani öyle yapabilseler mükemmel olurdu :)

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
knk roma dahil etsinler bence rom güncellendikçe oda güncellensin yani öyle yapabilseler mükemmel olurdu :)
siz eğer flaşlama yaparsanız zaten roma dahil etmiş olursunuz. Sisteme yükleniyor. güncellenmeside aynı şey. ama ürekli güncelleme çıkarma güncelleme işi sıkıntılı. Miui için SolarWarez çalışıyordu zannedersem o emekli oldu. sürdüren birine rastlamadım.

Oyla:

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Yıllarca kullandığım samsung lg cihazlarla birlikte hep greenify kullanmış biri olarak şunu söylemek istiyorum değerli arkadaşlar miui için greenify ve benzeri hiçbir uygulamaya ihtiyaç yoktur.

Oyla:
Üst Alt