Yardım Xposed'den sonra telefon dili

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Arkadaşlar Miui 8'den sonra xposed yüklendiği taktirde telefonu türkçe olarak kullanamamaya başladım ve uzun zaman oldu hala aynı sorun devam ediyor. Xposedin geçen gün yeni versiyonu çıkmıştı güncelledim, tekrar deneyeyim dedim yine aynı sorun. Miui'nin de her yeni versiyonunda bi kez daha deniyorum yine aynı. Siz Miui 8 kullanan üstadlar, xposed yüklü telefonda türkçe dil kullanabiliyor musunuz? Varsa öyle birşey büyük ihtimal xposedin miui için olan yaması falan vardır sanırım. Paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler, iyi forumlar.

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Dostum bi 5dakka bekle bootlopdan sonra rom yukler gibi yükleme yapar ilk yuklemede

nx512j cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Dostum bi 5dakka bekle bootlopdan sonra rom yukler gibi yükleme yapar ilk yuklemede

İlk defa kurmuyorumki Hocam o dediğiniz kurulum zaten tamamlandı mi logosunda belki 25.30 dakika bekledim cihaz açılmadı maalesef tekrar roolback yaptım

Xiaomi Redmi Not 3 MULTIROM 7.2.9

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
İlk defa kurmuyorumki Hocam o dediğiniz kurulum zaten tamamlandı mi logosunda belki 25.30 dakika bekledim cihaz açılmadı maalesef tekrar roolback yaptım

Sayın dostum tekrar diyorum
Sdk21 lolipop 5.0 için
Sdk22 lolipop 5.1 için
Sdk 23 marshmallow için
Sdk 24 nugat için
Ki bunlar ile sisteminizin uyumsuz olma şansı yok teliniz gördüğüm kadarıyla pro 3 MTK işlemcili
Şunu denemeni isterim önce telinin yedeğini al sonra temiz bir rom kurulumu yap daha sonra xposed installeri kur çalışmama gibi bir şansı yok neden diyecekseniz ben zte nubia z9max kullanıyorum ve bir Rus romunu kullanıyorum(portlanmış) bende çalışan xposed sizdeki orijinal romda çalışmama gibi şansı olmaz ki bunuda bundan önceki telim redmi note2 prime idi onda bu xposed olayını çok kullandım ama sizdeki gibi hiç bootlopda kalmadım muhakkak sistem açılır ama tr de hatalar almisligim olmuştur ama İngilizce dersi en ufak hata olamamıştır v78 olayını da sw33ting hocamızdan geçenlerde kaptip yaklaşık 1 aydır kullanıyorum en ufak da hata yok
Biraz uzun oldu kusura bakmayın..

Oyla:

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52

Sayın dostum tekrar diyorum
Sdk21 lolipop 5.0 için
Sdk22 lolipop 5.1 için
Sdk 23 marshmallow için
Sdk 24 nugat için
Ki bunlar ile sisteminizin uyumsuz olma şansı yok teliniz gördüğüm kadarıyla pro 3 MTK işlemcili
Şunu denemeni isterim önce telinin yedeğini al sonra temiz bir rom kurulumu yap daha sonra xposed installeri kur çalışmama gibi bir şansı yok neden diyecekseniz ben zte nubia z9max kullanıyorum ve bir Rus romunu kullanıyorum(portlanmış) bende çalışan xposed sizdeki orijinal romda çalışmama gibi şansı olmaz ki bunuda bundan önceki telim redmi note2 prime idi onda bu xposed olayını çok kullandım ama sizdeki gibi hiç bootlopda kalmadım muhakkak sistem açılır ama tr de hatalar almisligim olmuştur ama İngilizce dersi en ufak hata olamamıştır v78 olayını da sw33ting hocamızdan geçenlerde kaptip yaklaşık 1 aydır kullanıyorum en ufak da hata yok
Biraz uzun oldu kusura bakmayın..

Rica ederim hocam hevesim kaçtı sağol böyle daha güzel...

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam hoş duruyor Türkçe falan görünce müsait bir zamanda tekrar deneyeceğim... Dönüş yaparım inşallah iyi forumlar..

Oyla:

g0thic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mrt
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
hocam herhangi bir çökme oluyor mu bende nexus 5'de miui 8 kullanıyorum. marsmallow sürümü ya diğer romlardaki gibi flaşlasam sıkıntı olur mu ?

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
hocam herhangi bir çökme oluyor mu bende nexus 5'de miui 8 kullanıyorum. marsmallow sürümü ya diğer romlardaki gibi flaşlasam sıkıntı olur mu ?
Kesinlikle çökme falan yok bazen ağır kaldığı kasma yapıyor...

Şunu tekrar söylüyorum yeni sürümler beta olduğu için hata payları yüksek o yüzden en eski sürümleri kullanmanızı tavsiye ederim...
Miui 5s için v78 yokmuş ama v80 var bende 5s olmadığı için deneme şansım olmadı deneyip burada da paylasirsaniz seviniriz....

Oyla:
Üst Alt