Yardım Xposed yukleme

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Arkadaşlar android 6.0.1 miui 8 e xposed kuracagim malum android 6 için zıp dosyası var onu flaslamamiz gerekiyor twrp yuklesem olur ama bu sefer haftalık güncellemeleri yukleyemem alternatif yolu varmıdır tesekkurler

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar android 6.0.1 miui 8 e xposed kuracagim malum android 6 için zıp dosyası var onu flaslamamiz gerekiyor twrp yuklesem olur ama bu sefer haftalık güncellemeleri yukleyemem alternatif yolu varmıdır tesekkurler

:)
İki yoldan birini seçmek zorundasınız. Ya Twrp yada Xposed !!

Oyla:

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklıma bisey geliyor ama ikisininde kullanabilecek adb ile bir kereye mahsus twrp tıklıyoruz mi4 konusunda var hocam cihaz sadece bir seferlik twrp moduna geçiyor ne yukleyeceksek tıklıyoruz ve reboot deyince stock recovry geri geliyor ben öyle rootladim şuan teli ama aynı işlem xposed için ölümü bilmiyorum büyük ihtimal olur gibime geliyor

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Aklıma bisey geliyor ama ikisininde kullanabilecek adb ile bir kereye mahsus twrp tıklıyoruz mi4 konusunda var hocam cihaz sadece bir seferlik twrp moduna geçiyor ne yukleyeceksek tıklıyoruz ve reboot deyince stock recovry geri geliyor ben öyle rootladim şuan teli ama aynı işlem xposed için ölümü bilmiyorum büyük ihtimal olur gibime geliyor

Xposed android-runtime dosyasını değiştirdiği için, ota Yüklerken hata alırsınız. Ota dosyaları bir önceki sürümdeki dosyaları kontrol ederek yükler. Değişiklik veya dosya bulamazsa hataya neden olur

Oyla:

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Xposed android-runtime dosyasını değiştirdiği için, ota Yüklerken hata alırsınız. Ota dosyaları bir önceki sürümdeki dosyaları kontrol ederek yükler. Değişiklik veya dosya bulamazsa hataya neden olur
root yaptim ama sıntı olur mu guncellemelrde hicam

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ota almak istiyorsanız bir taktik veriyim size, twrp yi boot edip sistem yedeği alın sonrasında root atın. Bir iki gün sonra otadan güncelleme geldi, twrp boot edip önceki aldığınız yedeği restore edin ardından otayı indirip kursun. Otayı kurduktan sonra eski system yedeğinizi silin, twrp boot edip system yedeği alın ve rootlayın. Böylelikle hem güncellemeleri almış olursunuz hem de rootlu kullanırsınız :)

Oyla:

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Ota almak istiyorsanız bir taktik veriyim size, twrp yi boot edip sistem yedeği alın sonrasında root atın. Bir iki gün sonra otadan güncelleme geldi, twrp boot edip önceki aldığınız yedeği restore edin ardından otayı indirip kursun. Otayı kurduktan sonra eski system yedeğinizi silin, twrp boot edip system yedeği alın ve rootlayın. Böylelikle hem güncellemeleri almış olursunuz hem de rootlu kullanırsınız :)
Hocam bu yontemi denemek lazim ama haftalik surumlerbicin sıkintili gibi yani ben global daveloper dan yapacaktim her hafta guncelleme geldigi icin bu surekli manuel olarak yapacagiz heralde ugrastirir yinede tesekkurler hocam yeni bir bilgi edinmis olduk sayenizde

Oyla:

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Olacaktır :) root için Twrp de yüklemişsinizdir.
Evet hocam yukledim ikisinide hocam sorun surda benim aslinda mi4 normalde 45 binlerde puan aliyormus bende 30 bin falan aliyor yani bazi uygulama vs heleki tarayicida takilmalar lag lar oluyor sarj desen iciyor sarji tel windows deneyecegim birde

Oyla:
Üst Alt