Araçlar [XPODED] NoAdsTelegram

iŁКΞЯ

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
154
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

NoAdsTelegram

Bu Xposed modülü küçük bir isyan; Telegram'ın başlangıçta vaat ettiği o özgün özgürlük ruhunu, adım adım geri kazanmanın bir yolu.​

🚫 Reklamlar mı? Ne reklamları?
  • Sponsorlu mesajları devre dışı bırakın – sohbet listenizde artık "tanıtılan kanallar" görünmeyecek.
  • Video reklamlarını devre dışı bırakın – videoları reklamsız izleyin.
💬 Mesajlaşma – kontrolü yeniden ele alın
  • Kilitli içeriklerde bile iletme ve kaydetme özelliğini etkinleştirin.
  • Mesaj silme özelliğini devre dışı bırakın – biri söylediyse, söylemiştir. (yani geri çağırmayı önleme)
  • Sohbet silme özelliğini devre dışı bırakın – sohbetlerin kaybolmasını engelleyin…
    (Dikkat: bu özellik açıkken bir sohbeti silerseniz, yeniden başlatmanın ardından geri gelebilir.)
🔒 Gizli Sohbet – artık (sizin için) daha az gizli
  • Gizli sohbet mesajlarının silinmesini devre dışı bırakın – bu geçici mesajları sonsuza dek saklayın.
  • Kendini imha özelliğini devre dışı bırakın – artık kendini imha zamanlayıcıları sıfıra ulaştığında... duruyor. Tıpkı bir filmdeki gerilim dolu son sahne gibi.
  • Gizli medya kaydetme özelliğini etkinleştirin – gizli sohbetlerden fotoğraf ve videolar kaydedin. Şşş.
📸 Hikayeler – sizin tarzınızda
  • Hikayeleri kaydetmeyi etkinleştirin – hikayeleri indirin ve daha sonra okumak üzere saklayın.​
  • Hikayeler bölümünü gizle – gözden uzak, gönülden uzak.​
🎨 Kullanıcı Arayüzü – Telegram'ınızı sadeleştirin
  • Kanal değiştirme özelliğini devre dışı bırakın – kaydırma veya dokunma yoluyla yanlışlıkla kanal değiştirilmesini önleyin.
  • Sabitlenmiş mesajları gizleyin – sohbet başlıklarını temizleyin.
  • Çeviri iletişim kutusunu gizle – artık "Bunu çevir" açılır pencereleri yok.
  • Sessize alma düğmesini gizle – sohbetlerden sessize alma bildirim düğmesini kaldırın.
  • Alt katmanı gizle – İhtiyacınız olmadığında alt katmanı gizleyin.
  • Kaydırma profil özelliğini devre dışı bırakın – profili kaydırarak yanlışlıkla kapatmayı önleyin (açık tutun)
  • Kanalda kaydırma hareketini devre dışı bırak – kanallarda kaydırma hareketlerini devre dışı bırak (parmakları çok hassas olanlar için).
👤 Gizlilik – ortadan kaybolun
  • Yazma işlemini gizle – "yazılıyor..." ifadesini başkalarına göstermeyi bırakın. Düşünceleriniz, sırrınız.
🎛️ Her şey yapılandırılabilir
  • Tüm bu seçenekler NoAdsTelegram ayarlarında düzenli bir şekilde gruplandırılmıştır – hangi deneyleri çalıştıracağınıza siz karar verirsiniz.
⚙️ Kurulum
  • Modülü Xposed çerçevesine (LSPosed önerilir) kurun.
  • org.telegram.messenger için modülü etkinleştirin.
  • Telegram'ı yeniden başlatın (veya zorla durdurun) ve keyfini çıkarın.
  • Uygulama çekmecenizde (veya sistem ayarlarınızda) NoAdsTelegram simgesini arayın; ayarları oradan değiştirebilirsiniz.

wait~~ Geliştirici "Resmi Telegram uygulamasıyla uyumludur (v12.4.1 sürümünde test edilmiştir)" olarak diye not düşmüş ancak elimde şuan da
rootlu cihazım olmadığından testini bizzat gerçekleştiremedim. Bu yüzden deneyenler lütfen geri bildirimde bulunurlarsa sevinirim. stop~~

-

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
magfi reklamlarını engelliyor mu bilginiz var mı

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 15 ULTRA
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
37
Merhabalar,
Gayet güzel çalışıyor, teşekkür ederiz.
Düz telegramda tam anlamıyla çalışıyor.
Ama X olan versiyonda sanki stabil değil gibi.
12.4.1 versiyon.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt