- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 154
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NoAdsTelegram
Bu Xposed modülü küçük bir isyan; Telegram'ın başlangıçta vaat ettiği o özgün özgürlük ruhunu, adım adım geri kazanmanın bir yolu.
- Sponsorlu mesajları devre dışı bırakın – sohbet listenizde artık "tanıtılan kanallar" görünmeyecek.
- Video reklamlarını devre dışı bırakın – videoları reklamsız izleyin.
- Kilitli içeriklerde bile iletme ve kaydetme özelliğini etkinleştirin.
- Mesaj silme özelliğini devre dışı bırakın – biri söylediyse, söylemiştir. (yani geri çağırmayı önleme)
- Sohbet silme özelliğini devre dışı bırakın – sohbetlerin kaybolmasını engelleyin…
(Dikkat: bu özellik açıkken bir sohbeti silerseniz, yeniden başlatmanın ardından geri gelebilir.)
- Gizli sohbet mesajlarının silinmesini devre dışı bırakın – bu geçici mesajları sonsuza dek saklayın.
- Kendini imha özelliğini devre dışı bırakın – artık kendini imha zamanlayıcıları sıfıra ulaştığında... duruyor. Tıpkı bir filmdeki gerilim dolu son sahne gibi.
- Gizli medya kaydetme özelliğini etkinleştirin – gizli sohbetlerden fotoğraf ve videolar kaydedin. Şşş.
- Hikayeleri kaydetmeyi etkinleştirin – hikayeleri indirin ve daha sonra okumak üzere saklayın.
- Hikayeler bölümünü gizle – gözden uzak, gönülden uzak.
- Kanal değiştirme özelliğini devre dışı bırakın – kaydırma veya dokunma yoluyla yanlışlıkla kanal değiştirilmesini önleyin.
- Sabitlenmiş mesajları gizleyin – sohbet başlıklarını temizleyin.
- Çeviri iletişim kutusunu gizle – artık "Bunu çevir" açılır pencereleri yok.
- Sessize alma düğmesini gizle – sohbetlerden sessize alma bildirim düğmesini kaldırın.
- Alt katmanı gizle – İhtiyacınız olmadığında alt katmanı gizleyin.
- Kaydırma profil özelliğini devre dışı bırakın – profili kaydırarak yanlışlıkla kapatmayı önleyin (açık tutun)
- Kanalda kaydırma hareketini devre dışı bırak – kanallarda kaydırma hareketlerini devre dışı bırak (parmakları çok hassas olanlar için).
- Yazma işlemini gizle – "yazılıyor..." ifadesini başkalarına göstermeyi bırakın. Düşünceleriniz, sırrınız.
- Tüm bu seçenekler NoAdsTelegram ayarlarında düzenli bir şekilde gruplandırılmıştır – hangi deneyleri çalıştıracağınıza siz karar verirsiniz.
- Modülü Xposed çerçevesine (LSPosed önerilir) kurun.
- org.telegram.messenger için modülü etkinleştirin.
- Telegram'ı yeniden başlatın (veya zorla durdurun) ve keyfini çıkarın.
- Uygulama çekmecenizde (veya sistem ayarlarınızda) NoAdsTelegram simgesini arayın; ayarları oradan değiştirebilirsiniz.
rootlu cihazım olmadığından testini bizzat gerçekleştiremedim. Bu yüzden deneyenler lütfen geri bildirimde bulunurlarsa sevinirim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir