- Konular
- 14
arkadaşlar xiaomi mi3w cihazıma xperia keyboard yüklemek istiyorum zip dosyasını buldum cwm den flash ladım yüklenmedi başka yolu varmı acaba.
Durduruldu hatası alıyorsanız, kütüphanesi eksik olduğundandır. Apk dosyasını Winrar ile açıp "\lib\armeabi\libswiftkeysdk-java.so" dosyasını RootExplorer ile "system\lib" klasörüne atıp, izinlerini "rw-r-r" olarak ayarla. Telefonu yeniden başlat. düzelecektir.
hocam denedim zip dosyasıyla alakalı bir durum değil sanırım başka cwm recovery yükleyip denedim yine olmadıBirde şunu denermisin..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam onuda denedim olmuyorSorunun çözümü budur, başka bir yöntem aramayın.
hocam onuda denedim olmuyor
MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rootlu hocam bende ROM da sıkıntı olduğunu düşünüyorum cuma günü gelecek olan güncelleme den sonra tekrar deneyeceğim.arqueiro034
Telefonunuz Rootlu değil mi ?? Rootlu ve hala yükleyemiyorsanız Root Dosyalarında veya Romda bir sıkıntı vardır..
izinlerini rw-r-r olarak ayarla demişsiniz hocam, bu izinleri nerden nasıl yapıyoruz?Durduruldu hatası alıyorsanız, kütüphanesi eksik olduğundandır. Apk dosyasını Winrar ile açıp "\lib\armeabi\libswiftkeysdk-java.so" dosyasını RootExplorer ile "system\lib" klasörüne atıp, izinlerini "rw-r-r" olarak ayarla. Telefonu yeniden başlat. düzelecektir.
Bunu en kolay Root Explorer uygulaması ile yaparsınız. Amazon ücretsiz olarak veriyordu br ara.izinlerini rw-r-r olarak ayarla demişsiniz hocam, bu izinleri nerden nasıl yapıyoruz?
Allah razı olsun hocamBunu en kolay Root Explorer uygulaması ile yaparsınız. Amazon ücretsiz olarak veriyordu br ara.
Dosya üzerine uzun basıp gelen menüden izinler seçeneğini seçer, nasıl isteniyorsa o şeiklde ayarlayıp çıkarsınız.
Merhaba ,arqueiro034' Alıntı:flash yapmadan kurabileceğim başka yolu varmı