Yardım Xiomi resmi 5 plus donma

aliibrahimli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
admin
Cihazım
redmi 5
Konular
0
Xiaomi Resmi 5 Plus telefonumu alalı 3 ay oldu
İlk aldığım zamanlar çok memnundum pubg mobil legend oyunları en yüksek performansa daha oynuyordum şimdi Instagram'da bile donma sorunu yaşıyorum klavye donuyor son guncellemeden sonra oldu telefonun fabrika ayarlarında sifirladim sorunun kaynağı nedir t
[automerge]1554060056[/automerge]
MIUI 10 stabilmi betami

Kavalyem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Barış
Cihazım
redmi 5plus
Meslek
bılgısayar donanım
Konular
29

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Çözüm nedir peki reis

Önceki bir sürüme dönüş yapmanız sorunu çözebilir. Bunun için öncelikle bootloader kilidini açmanız lazım yalnız servisiniz bu işlemleri garanti dışı sayıyormu saymıyormu bir öğrenin derim. Gerçi siz telefonu alalı 3 ay olmuş zaten, 3 ayda bunları yaşıyorsanız ki yorumlardan gördüğümüz kadarıyla sizin gibi yaşayan birçok kişi var telefonu bir garantiye gönderin incelesinler derim.

Farukyaman19

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faruk
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
Önceki bir sürüme dönüş yapmanız sorunu çözebilir. Bunun için öncelikle bootloader kilidini açmanız lazım yalnız servisiniz bu işlemleri garanti dışı sayıyormu saymıyormu bir öğrenin derim. Gerçi siz telefonu alalı 3 ay olmuş zaten, 3 ayda bunları yaşıyorsanız ki yorumlardan gördüğümüz kadarıyla sizin gibi yaşayan birçok kişi var telefonu bir garantiye gönderin incelesinler derim.
Peki teşekkür ederim

Üst Alt