Yardım Xiomi Mi Note 2 Kapandı Açılmıyor.

exemicheck

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
dün çalışır vaziyetteyken kapandı. Forumdakı konuları inceledim fakat telefonum hiç tepki vermiyor. Recovery moduna dahi giriş yapamadım. Acil yardım bekliyorum.

exemicheck

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı bilgisayara bağlayınca bağlantı sesi geliyormu ve aygıt yöneticisine bir bakın Qualcom com port olarak mı görünüyor.
dün bilgisayara taktığımda ses gelmişti akşam bir daha deneyeceğim. hiçbirinize özel mesaj atamıyorum telefonum kapalı olduğu için buradan yapabileceklerimi yazarsanız çok memnun olacağım.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
HOcam bilgisayara bağladığınızda ses geliyorsa ve aygıt yöneticisinde com port olarak görünüyorsa cihaz edl moda geçmiş demektir.Güç tuşuna uzun basın telefondan tepki almazsanız bilgisayara takılı bırakın şarj bitene kadar şarj bitince güç tuşuna basın telefonun açılması lazım. Veya diğer bir seçenek edl modda miflash ile rom yükleyebilirsiniz eğer ben yapamam derseniz sitede uzak bağlantı ile teknik destek veren arkadaşlar var onlar yardımcı olurlar.

Oyla:

exemicheck

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HOcam bilgisayara bağladığınızda ses geliyorsa ve aygıt yöneticisinde com port olarak görünüyorsa cihaz edl moda geçmiş demektir.Güç tuşuna uzun basın telefondan tepki almazsanız bilgisayara takılı bırakın şarj bitene kadar şarj bitince güç tuşuna basın telefonun açılması lazım. Veya diğer bir seçenek edl modda miflash ile rom yükleyebilirsiniz eğer ben yapamam derseniz sitede uzak bağlantı ile teknik destek veren arkadaşlar var onlar yardımcı olurlar.
teşekkür ederim deneyip bilgi vereceğim.

Oyla:

Kurthanmurat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kurt
Cihazım
MI5
Konular
0
aynı sorun bende de var ..uzaktan bağlanıp yardımcı olacak bir insan evladı var mı acaba

Oyla:
Üst Alt