Yardım Xiomi mi box s 4k çözünürlük sorunu Hk.

Türker3581

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
A
Cihazım
Realme pro 5
Konular
1
Mi box s 'i netflix için aldım.internet hızım fiber 50 mgbit,ultra aboneliğim var, Hdmı 2.1 kablom 8k 60 Hz destekliyor,tv'im 55 SH dijitsu 4k,Hdmı 2.0 (HDR yok) ,fakat bende netflix'de bütün filmlerin üstünde HD yazıyor,görüntü ayarlarında en fazla 4k 30 p kadar çıkıyor.filmleri 4k ve çözünürlüğü nasıl 4k 60p yapabilirim.!??

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
netflix hesap yönetimi bölümünden kullanıcıların erişebileceği maksimum çözünürlük sınırlandırılabiliyor, hesap yönetimi sayfasından kendiniz düzeltebilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı zamanda mi boxunuzun ayarlarından çözünürlüğün 4k olarak ayarlandığından emin olunuz

Türker3581

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
A
Cihazım
Realme pro 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
netflix hesap yönetimi bölümünden kullanıcıların erişebileceği maksimum çözünürlük sınırlandırılabiliyor, hesap yönetimi sayfasından kendiniz düzeltebilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz

aynı zamanda mi boxunuzun ayarlarından çözünürlüğün 4k olarak ayarlandığından emin olunuz
Teşekkürler cevap Verdiğiniz için mi box çözünürlüğü seçeneklerde en fazla 4k 30 FPS var, netflix 2 defa aradım en yüksekten internet alıyorsunuz dediler, acaba bur hup ethernet alırsam çözülür mü?

Türker3581

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
A
Cihazım
Realme pro 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler cevap Verdiğiniz için mi box çözünürlüğü seçeneklerde en fazla 4k 30 FPS var, netflix 2 defa aradım en yüksekten internet alıyorsunuz dediler, acaba bur hup ethernet alırsam çözülür mü?
Sorun çözüldü cihazı sıfırdadım 4k 60 FPS geldi.Netflixde HDR geldi 4k geldi. Cihaz neden böyle yaptı anlamadım.

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10

Sorunun onunla alakası olduğunu düşünmüyorum, bence 30fps Netflix kalitesini kötü etkileyeceği için 1080pye izin veriyor

Üst Alt