Yardım Xiomi mi 5 bluetooth sorunu

tarok

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
mi 5 32gb
Konular
1
Merhaba arkadaşlar forumda bulamadım varsa kusura bakmayin..ben telefonu ilk aldığımdn beri hiç bluetooth çalışmadı.. iki rom versiyonunda da çalışmıyor.. bluetooth açıyorum hemen geri kapanıyor.. yardımcı olabilecek var mı.. şimdidn teşekkürler..

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bende teli aldım alalı bluetooth tan pek randıman alamadım.bt çalışıyor, karşı taraftan dosya alıyorum ama dosya gönderemiyorum.varmı bu sorunu yaşayan yada sorunu çözen? buraoca2 hocam sen yardımcı olursun biliyom :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bende teli aldım alalı bluetooth tan pek randıman alamadım.bt çalışıyor, karşı taraftan dosya alıyorum ama dosya gönderemiyorum.varmı bu sorunu yaşayan yada sorunu çözen? buraoca2 hocam sen yardımcı olursun biliyom :)

Hocam Bluetooth'u Hoparlör, Mi Band, Kulaklık bağlanma haricinde bende kullanmadım. PC'den dosya gönderimi için zaten Wifi üzerinden FTP server özelliğini kullanıyorum. Birinden dosya alacaksam veya göndereceksemde Google Drive'a upload ediyorum. Hem Bluetooth'dan daha hızlı oluyor :)

Oyla:

harunalkan123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Bende mi5 kullanıyorum hiç böyle bir durum başıma gelmedi .Bluetooth çalışıyor. Bir yıldan fazla oldu telefonumu alalı.

Oyla:

Eseas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Bende ki bluetooth problemi Miui9 yüklendikten sonra şu şekilde başladı; Kulaklıkta ses kesilmeleri oluyor. bir de bluetooth ile alakası var mı bilmiyorum, ekranı tvye yansıttığım zaman donmalar oluyor. Telefon ekranında görüntü akıyor ama tvde donuk oluyor.

miui 9 yüklenmeden önce iki problem de yoktu.

Oyla:
Üst Alt