- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 6
Teşekkür ederim kral peki işlemi yapıp kendi sim kartıma geçsem sıkıntı Yok demi
Peki bana 168 hours verdi bu saatin sonunda ne yapmam gerekAynı durum başıma geldi. Başka bir sim kart ile deneme yapın aileden birinin sim kartını alın cihaza takın ve mi hesaptan çıkış yapın cihaza farklı sim kartını taktıktan sonra tekrar mi hesabıan giriş yapıp ek ayarlar geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna girip hesap ekleyin daha sonra mobil veriyi kapatın wifi açık kalabilir. İşlemi yaptıktan sonra sim kartı çıkartıp kendi sim kartınızı takabilirsiniz. Şuanda 132 saat sürem var. Neden kaynaklandığı konusunda bir fikir sahibi değilim yalnız fakat bu şekilde çözüyorsunuz.
Kilidi açacaksınız.Peki bana 168 hours verdi bu saatin sonunda ne yapmam gerek
Peki bu kilidi açarken kendi sim kartım takılı olsa çünkü bu işlemi annemin sim kartıyla yaptım sıkıntı olurmuKilidi açacaksınız.
Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma
Merhaba arkadaşlar Miui cihazına temiz kurulum yapmak, root yapmak, custom romlar/modlar yüklemek vs için bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor. Not: Yedek almadan Unlock işlemine başlamayınız. Yapacağınız her türlü işlemden şahsım ve MiuiTürkiye forum yönetimi sorumlu değildir... Yapmanız...forum.miuiturkiye.net
Bootloader kilidini geri kilitlemek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılırPeki bu kilidi açarken kendi sim kartım takılı olsa çünkü bu işlemi annemin sim kartıyla yaptım sıkıntı olurmu
Peki bu kilidi açarken kendi sim kartım takılı olsa çünkü bu işlemi annemin sim kartıyla yaptım sıkıntı olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bootloader kilidini geri kilitlemek mümkün müdür mümkünse nasıl yapılır
Sıkıntı yok başvuru yap kendi hattına geçTeşekkür ederim kral peki işlemi yapıp kendi sim kartıma geçsem sıkıntı Yok demi
Başka bir sim kart ile deneyin diyor?
Sanırım bu sim kart ile çok BL açma işlemi yapılmış?
Hocam tekrar yaparsam farklı bir simle yaptiydim sorun cikarmazmi kendi simim takili şu an birde süresini uzatır mı tekrar yaparsam ?
Aynı durum başıma geldi. Başka bir sim kart ile deneme yapın aileden birinin sim kartını alın cihaza takın ve mi hesaptan çıkış yapın cihaza farklı sim kartını taktıktan sonra tekrar mi hesabıan giriş yapıp ek ayarlar geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna girip hesap ekleyin daha sonra mobil veriyi kapatın wifi açık kalabilir. İşlemi yaptıktan sonra sim kartı çıkartıp kendi sim kartınızı takabilirsiniz. Şuanda 132 saat sürem var. Neden kaynaklandığı konusunda bir fikir sahibi değilim yalnız fakat bu şekilde çözüyorsunuz.
Hocam tekrar yaparsam farklı bir simle yaptiydim sorun cikarmazmi kendi simim takili şu an birde süresini uzatır mı tekrar yaparsam ?