Sohbet Xiomi a1 sürüm yükseltme

parst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
6
Kardesi ayni sorunu yaşıyoruz ki sebebi aynı yerden almis olmamız sebebide ben derimki hic bulasma çünkü ben yetki baya iyi bilen bir insanla konuştum rom atma olayini bunları bana bekle dedi güncelleme gelir o kilitle bi alakasi olmaz dedi sende bekle olmazsa irtibat halinde oluruz beraber rom atarız ama 2 ay kadar bi bekleyelim

Bekliyelim o zaman sen öyle diyosan. Bana da haber verir sin dimi gelişme olursa

İsmailak07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiomi A1
Konular
22

parst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
6
İnsanın zoruna gidiyor herkes den farkımız ne yani demi

:) Aynen herkez oreo dan bahsediyo biz yetim kalmışız gibi bakınıyoruz. Peki bilgisayar için mbi program filan yokmu mesela ben daha önce huawei kullanıyodum ondada telefondan bakınca görünmüyordu güncelleme ama usb kabloyla bağlayıp pc programında güncelleme sorgulattığımda direkt güncellemişti böyle bişey olabilir mi ki

İsmailak07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiomi A1
Konular
22
:) Aynen herkez oreo dan bahsediyo biz yetim kalmışız gibi bakınıyoruz. Peki bilgisayar için mbi program filan yokmu mesela ben daha önce huawei kullanıyodum ondada telefondan bakınca görünmüyordu güncelleme ama usb kabloyla bağlayıp pc programında güncelleme sorgulattığımda direkt güncellemişti böyle bişey olabilir mi ki
[doublepost=1519245672,1519245583][/doublepost]Bendede lg vardı onu lg bridgeden yapmistim onuda hepsiburadadan aldım nalet olsun ki onada güncelleme gelmemisti pc den atmistim ama bu cihazların malesef yok arastirmalarima göre

parst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
6
Ben daha önce de aldım hb den ama ilk kez böyle oldu yapcak bişey yok mecburen sabredicez artık

İsmailak07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiomi A1
Konular
22
Ben daha önce de aldım hb den ama ilk kez böyle oldu yapcak bişey yok mecburen sabredicez artık
Ben 3kez tel aldım hic birindede sistem güncellemesi gelmedi bana
[doublepost=1519246473,1519245965][/doublepost]
Google playdem suna baksana sendede devre dışı mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180222-000740.png
    Screenshot_20180222-000740.png
    293,5 KB · Görüntüleme: 43

Bgtsydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sydn
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
5
Ben 3kez tel aldım hic birindede sistem güncellemesi gelmedi bana
[doublepost=1519246473,1519245965][/doublepost]
Google playdem suna baksana sendede devre dışı mı
Yazdıklarınızı okudum merak edip baktım sistem webview bende de kapalı tabi benim oreoya çoktan güncellendi yani onunla alakası yok. Biraz sabredin oreo için, benim gibi oreoya güncelleyenlerde hataların giderilmesi için yeni güncelleme bekliyor o yüzden aceleye gerek yok

İsmailak07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiomi A1
Konular
22
Yazdıklarınızı okudum merak edip baktım sistem webview bende de kapalı tabi benim oreoya çoktan güncellendi yani onunla alakası yok. Biraz sabredin oreo için, benim gibi oreoya güncelleyenlerde hataların giderilmesi için yeni güncelleme bekliyor o yüzden aceleye gerek yok
Sende bootloader kilidi acık mi kapalı mı usta

Üst Alt