Yardım Xiomi 15 güncelleme ve ekran sorunu

eminbeyu1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xoimi 15
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.222
Telefon Modeli
Xiomi 15
Bootloader Kilidi
Açık
Hayırlı geceler herkese cihazımı bugün aldım yurt dışı güncelleme kısmında erişim izni yok hatası alıyorum ve telefon kapalı iken ekranı açtığımda telefon çalışıyor fakat ekran gelmiyor 3-4 kere açma kapamaya basınca ekran geliyor parlaklık fulde %30 kadar geliyor en kisikta en kısık rom değişimiyle düzelir mi yoksa cihazımda hata mı var aldığım yer sifir dedi ama pil sağlığı da 98 gözüküyor döngü 168 sorduğumda aldığım cevap
hayır abi bunların hepsi böyle geçen 10 tane cihaz geldi hepsi böyle idi Btk arayabilirsin 120ara 1 tuşla orda sana söylüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-02-07-01-58-57-680_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2026-02-07-01-58-57-680_com.android.updater.jpg
    276,4 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_2026-02-06-21-25-53-036_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2026-02-06-21-25-53-036_com.miui.securitycenter.jpg
    325,3 KB · Görüntüleme: 22

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Öyle bir şeyin imkanı yok, sıfır telefonda pil sağlığı 98, döngüde 169 olamaz ki zaten ilk kullanım tarihide yazıyor mayıs 2025 diye. Ve sizin telefonunuzda başka sorunlarda var, direk iade edin.

Oyla:

eminbeyu1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xoimi 15
Konular
1
Öyle bir şeyin imkanı yok, sıfır telefonda pil sağlığı 98, döngüde 169 olamaz ki zaten ilk kullanım tarihide yazıyor mayıs 2025 diye. Ve sizin telefonunuzda başka sorunlarda var, direk iade edin.
İade almıyolarda değişim isticem biraz araştırmıştim fake rom diye bişey duydum ondan kaynaklı mıdır diye konu açtım romla düzelme ihtimali olur mu öyle bişey varsa ekran sorunu arada düzeltip yine oluyor

Oyla:

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
İade almıyolarda değişim isticem biraz araştırmıştim fake rom diye bişey duydum ondan kaynaklı mıdır diye konu açtım romla düzelme ihtimali olur mu öyle bişey varsa ekran sorunu arada düzeltip yine oluyor
Hadi zannetmiyorumda diğer sorunlar romdan diyelim fakat telefon 2.el zaten kullanılmış, genede siz bilirsiniz.

Oyla:

Emin loca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiomi 15
Konular
1
Hadi zannetmiyorumda diğer sorunlar romdan diyelim fakat telefon 2.el zaten kullanılmış, genede siz bilirsiniz.
Değiştirdim telefonu bu seferki ilk kullanım 2024 Ekim pil döngüsü 267 bunların hepsinin böyle olduğunu iddia edıyor btk ve e devletten baktı yanımda telefona hiç sim takılmamış yurt dışında kullanıp öyle mi gönderiyolar acaba telefonu ülkeye
Birde son bir sorum var OEM kilidi açabiliyorum ama mi kilit kapalı fastboot rom atabilir miyim cihaza

Oyla:

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Değiştirdim telefonu bu seferki ilk kullanım 2024 Ekim pil döngüsü 267 bunların hepsinin böyle olduğunu iddia edıyor btk ve e devletten baktı yanımda telefona hiç sim takılmamış yurt dışında kullanıp öyle mi gönderiyolar acaba telefonu ülkeye
Birde son bir sorum var OEM kilidi açabiliyorum ama mi kilit kapalı fastboot rom atabilir miyim cihaza
Yani hayatımda ilk defa fabrikadan stock olarak 267 döngüyle çıkan cihaz gördüm (dediklerine göre). 2.olarakda oem kilidi açmanız birşey değiştirmez, mi kilit açma durumunda bu cihazın kilidi açıldı yazması gerekir fastboot rom yüklemek yada başka yazılımsal şeyler yapmak için.

Oyla:

Emin loca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiomi 15
Konular
1
Yani hayatımda ilk defa fabrikadan stock olarak 267 döngüyle çıkan cihaz gördüm (dediklerine göre). 2.olarakda oem kilidi açmanız birşey değiştirmez, mi kilit açma durumunda bu cihazın kilidi açıldı yazması gerekir fastboot rom yüklemek yada başka yazılımsal şeyler yapmak için.
Vallahi bende anlamadım hocam herşey sıfır gibi ama pil kısmına girince öyle yazıyor telefonun jelatini sonradan çekilmiş ve imeilsi sonrada yapılmış gibi görsel ekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG-20260211-WA0000.jpg
    IMG-20260211-WA0000.jpg
    272,4 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
3
Vallahi bende anlamadım hocam herşey sıfır gibi ama pil kısmına girince öyle yazıyor telefonun jelatini sonradan çekilmiş ve imeilsi sonrada yapılmış gibi görsel ekliyorum
Cihaz çin cihazı da sanırsam güncellemeleri kapatılmış veya fake romdur muhtelemen o yüzden erişim izni hatası alıyorsunuz da ekran için bir bilgim yok.

Oyla:

Emin loca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiomi 15
Konular
1
Kaçak olduğunu bilerek aldım da 30 bin verdim valla zoruma gitti şimdi yazılanları okuyunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz çin cihazı da sanırsam güncellemeleri kapatılmış veya fake romdur muhtelemen o yüzden erişim izni hatası alıyorsunuz da ekran için bir bilgim yok.

Gittim ekran için değişim yaptılar bu telefonda öyle sorunlar yok mi kilit açıp rom atacam veya kavga dovus iade etmeyi denicem kolay almıyor kimse geri

Xiaomi'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi global sürümünü yetkili kanallar aracılığıyla satın alın

Böyle çıktı yani bu cihaz Çin'den gelmiş kullanışmış üstüne de direnç işlemiyle imeili değiştirilip sıfır cihaz gibi yapılıp bana satılmış doğru mu anladım birde adam 2 haftaya güncelleme alacak diyor kendileri gibi cahil sanıyorlar milleti bide.

Kaçak olduğunu bilerek aldım da 30 bin verdim valla zoruma gitti şimdi yazılanları okuyunca

Gittim ekran için değişim yaptılar bu telefonda öyle sorunlar yok mi kilit açıp rom atacam veya kavga dovus iade etmeyi denicem kolay almıyor kimse geri

Ancak satın aldığınız cihaz resmi global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi global sürümünü yetkili kanallar aracılığıyla satın alın

Böyle çıktı yani bu cihaz Çin'den gelmiş kullanışmış üstüne de direnç işlemiyle imeili değiştirilip sıfır cihaz gibi yapılıp bana satılmış doğru mu anladım birde adam 2 haftaya güncelleme alacak diyor kendileri gibi cahil sanıyorlar milleti bide.
Ben 2020 den beri hep yurtdışı cihaz alırım ilk defa başıma geldi

Son düzenleme:
Oyla:

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6

Ben 2020 den beri hep yurtdışı cihaz alırım ilk defa başıma geldi
Hocam zaten cihazın arkasındaki etiket Orjinal değil, cihazda çin cihazı bence bunu iade edebiliyosanız yada satabiliyosanız satın, yerine global modeller tercih edin

Oyla:
Üst Alt