- Adım
- Utku
- Cihazım
- Redmi S2
- Konular
- 15
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 13
- Telefon Modeli
- Mi 11 Ultra
- Bootloader Kilidi
- Açık
Mİ 11 Ultra için arka ekran uygulaması olan Rear display Whatsapp bildirimlerini gösteriyor ancak GBWhatsapp, instagram, gmail bildirimlerini göstermiyor. Ve Xioami yaklaşık 1 yıldır uygulamaya çıkardığı güncellemeler ile buna çözüm bulmamış, bulacak gibide durmuyor.
Uygulamanın içinde com.whatsapp kısmına verilen izin com.gbwhatsapp olarak değiştirilse veya bir satır olarak eklenirse bütün sorun çözülecek ancak bu konuda bilgim yetersiz. Apk editleme işleriyle uğraşan arkadaşlar bu konuda bana destek verirse çok sevinirim.
Ayrıca, AndroidManifest.xml dosyasına QUERY_ALL_PACKAGES izni eklenirse de problem çözülür gibi duruyor. Apk editör programı ile denedim paketledim fakat kuramadım imza hatası verdi.
Rear display apk son sürüm:
Query_All_Packages izni ile açılacağını düşündüğüm kısım:
Konu benim için önemli ücretli destek verebilecek arkadaşlarda özelden de ulaşabilir.
Uygulamanın içinde com.whatsapp kısmına verilen izin com.gbwhatsapp olarak değiştirilse veya bir satır olarak eklenirse bütün sorun çözülecek ancak bu konuda bilgim yetersiz. Apk editleme işleriyle uğraşan arkadaşlar bu konuda bana destek verirse çok sevinirim.
Ayrıca, AndroidManifest.xml dosyasına QUERY_ALL_PACKAGES izni eklenirse de problem çözülür gibi duruyor. Apk editör programı ile denedim paketledim fakat kuramadım imza hatası verdi.
Rear display apk son sürüm:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Query_All_Packages izni ile açılacağını düşündüğüm kısım:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konu benim için önemli ücretli destek verebilecek arkadaşlarda özelden de ulaşabilir.