Çözüldü Xioami telefondan Xioami telefona resim , video ve müzik aktarma

mrtocnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11T 256
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
Mi 11T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xioami telefondan Xioami telefona resim , video ve müzik aktarma;
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı , bende biliyorum sd kart yada Bluetooth Shareit gibi uygulamalar ile atılacağını ancak benim asıl takıldığım konu resimlerin tarih saat yıl gibi zaman dilimlerinin bu araçlarla atıldığı zaman kopyalandığı günün tarih ve saatini göstermesi (yani asıl çekildiği gün atıyorum 2020 nisan 13.05 ama taşındığı zaman bugünün tarihini gösteriyor orjinal tarihi gidiyor) Yani istediğim şey galerimi tarih ve saat olarak aynı şekilde bozulmayacak şekilde orjinal olarak yeni Xioami cihazıma aktarmak istiyorum (Mi Cloud 5GB alabildigi icin en fazla , bir şeye yaramıyor benim 60gb dan fazla foto videom var) bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Çözüm
Telefonunuzda ön yüklü olarak gelen Mi Drop veya Share Me uygulamasını kullanarak aktarabilirsiniz. Önyüklü olarak bulunmuyorsa aşağıdan indirebilirsiniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
428
Telefonunuzda ön yüklü olarak gelen Mi Drop veya Share Me uygulamasını kullanarak aktarabilirsiniz. Önyüklü olarak bulunmuyorsa aşağıdan indirebilirsiniz.

Oyla: Çözüm

mrtocnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11T 256
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kanka Shareme algılamıyor cihazları Mi Dropu deneyeceğim ama teşekkürler

Oyla:
Üst Alt