- Adım
- Bünyamin
- Cihazım
- Redmi 9 pro
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 11
- Telefon Modeli
- Xioami Redmi Note 9 Pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba, Geçenlerde bir Note 9 pro aldım. İşim gereği antep fıstığı satıyorum ve sürekli gelen malların fotografını çekmek zorundayım. Ancak yeşil olan fıstıklar bile neredeyse kırmızı olarak gözüküyor. Anladığım kadarıyla telefon fıstıkların daka canlı durması için üzerinde makyaj yapıyor ancak bu işimi olumsuz etkiliyor. Yapmak istediğim şey şu telefon fotografları olduğu gibi çeksin üzerinde herhangibir canlılık için ek ayar, efekt yapmasın. Ne yapabilirim ?
Not: Telefonda HDR açık kapalı birşey farketmiyor. Aldığım gibi kullanıyorum değişiklik yapmadım ve herhangibi efekt kullanmıyorum.
Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
GCam kullanmak sorunu çözer mi yoksa Gcam daha da mı canlı gösteriyor ? (Kurup denememe sebebim apk kurmak istemiyorum işim gereği banka uygulamalarında yüklü miktarda para bulunuyor.)
Not: Telefonda HDR açık kapalı birşey farketmiyor. Aldığım gibi kullanıyorum değişiklik yapmadım ve herhangibi efekt kullanmıyorum.
Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
GCam kullanmak sorunu çözer mi yoksa Gcam daha da mı canlı gösteriyor ? (Kurup denememe sebebim apk kurmak istemiyorum işim gereği banka uygulamalarında yüklü miktarda para bulunuyor.)