Yardım Xioami Red mi 9s Mi Account Ekran

crazyzehir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokhan
Cihazım
mi6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Red mi 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar bir abimizden Redmi 9s Telefon Aldım Sıfırladım Ancak Sıfırlandıktan Sonra Mi Account Ekranı Geldi.
Telefoncuya gittim 400tl Talep etti Ancak internet çağında yaşadığımız ve her seyi internettte bulabileceğimiz için 400tl vermek işime gelmedi açıkca,
Videolara Baktım ancak Biri Bootloader Kilidi Açık olursa diye başlamış diğer bir video Mail yada telefon biliyorsan v.s

Ben ne bootloader kilidinin açık olup olmadığını biliyorum nede Mi Accounttaki kayıtlı olan bilgileri.

Bu konuda nasıl bir yol izlerim yardımcı olabilecek varmı.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam persist demişken aklıma geldi size sormak istiyorum. Evolution x a13ten sonra tekrar miui tabanlı roma döndüm ve hiçbir rom geçişinde yaşamadım ama bunda cihazı bul depolama alanı hasarlı hatası alıyorum. cihaz her yeniden başladığında bir süre ardarda o hata çıkıyor altta ara sıra da çıkıyor. artık rahatsız etmeye başladı. persist flashladım fakat durum aynı.
Bende dediğiniz olayı yaşadım Poco F3 te persist ile çözdüm Aynı sürümün farklı bölge persistini flaşladım hocam mesela Global 13.05 De iken Eu 13.05 in persistini flaşladım

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam persistten kaynaklı olarak bootloop veya brick olma durumu olursa fastboot geçip geri eskisine dönülebliyor mu? Snapdragon olduğu için cesaret edemiyorum

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Oyla:

mitrox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Konular
2
Geri dönebiliyorsunuz
hocam merhaba,başka bir konunuzda redmi note 9s için mi cloud kaldırma işlemlerinde persist silin sonra geri yükleyin gibi yöntemleri yaparken cihazım hiç açılmaz oldu, mi flash ile miuı 14-13-12 yükleidm yükleniyor ama cihaz bootlop da kalıyor sürekli rsstart,ne yapmak lazım acaba

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam merhaba,başka bir konunuzda redmi note 9s için mi cloud kaldırma işlemlerinde persist silin sonra geri yükleyin gibi yöntemleri yaparken cihazım hiç açılmaz oldu, mi flash ile miuı 14-13-12 yükleidm yükleniyor ama cihaz bootlop da kalıyor sürekli rsstart,ne yapmak lazım acaba
Onlar eski yöntemlerdi hocam şimdi tamamen serverdan kaldırabilirsiniz o da çok pahalı en iyisi Bypass yaptırmanız lazım Ben yapardım benim bilgisayarım yok şu an H.kadioglu dan yardım alabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt