Yardım Xioami note 10

Sinann25_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.1.1.0
Telefon Modeli
Xioami note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Geçen Ay yurt dışı cihazı aldım note 10 herşey on numara ama kamera konusunda sıkıntı var ben çekince çok güzel çekiyor ama WhatsAppta paylaşınca yada bir başkasına gönderince görüntü bozuluyor bunun çözümünü bulamadım ne yapmam lazım

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Geçen Ay yurt dışı cihazı aldım note 10 herşey on numara ama kamera konusunda sıkıntı var ben çekince çok güzel çekiyor ama WhatsAppta paylaşınca yada bir başkasına gönderince görüntü bozuluyor bunun çözümünü bulamadım ne yapmam lazım
Hocam whatsapptan gönderi göndermek her türlü kalite kaybı yapar ki. İosta da böyledir bu. Yoksa serverlar vs dayanmaz yani

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Senin cektigin fotograf kameranin kalitesine gore ortalama 5, 15 mb boyutunda cikar.. ama whatsap, instagram, facebook gibi platformlara yukleyince 150, 300 kb kadar duser, karsi tarafa bu sekilde gonderilir. Ne yaparsan yap orjinal boyutunu koruyamazsin. Bunun icin gonderecegin kisiye ya bluetooth ile yada mail yolu ile gondermek o zaman orjinal boyutunu koruyarak ayni kalitede gonderebilirsin.

Oyla:

Sinann25_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin cektigin fotograf kameranin kalitesine gore ortalama 5, 15 mb boyutunda cikar.. ama whatsap, instagram, facebook gibi platformlara yukleyince 150, 300 kb kadar duser, karsi tarafa bu sekilde gonderilir. Ne yaparsan yap orjinal boyutunu koruyamazsin. Bunun icin gonderecegin kisiye ya bluetooth ile yada mail yolu ile gondermek o zaman orjinal boyutunu koruyarak ayni kalitede gonderebilirsin.
Tmm kardeşim sağolasın bende bir türlü bulamadım herşeyi denedim ama olmadı Acaba telefonda mı sıkıntı var diye düşündüm ama sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam whatsapptan gönderi göndermek her türlü kalite kaybı yapar ki. İosta da böyledir bu. Yoksa serverlar vs dayanmaz yani
Tmm kardeşim sağolasın bende telefondan kaynaklı diye düşünüyordum

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Madem orjinal kalitede göndermek istiyorsunuz WhatsApp plus gibi modlu WhatsApp ları indirin.
Videolar dahil ben orjinal kalitede gönderiyorum

Oyla:
Üst Alt