Çözüldü xioami mi4 batarya sorunu

Mr.Sun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Xioami mi 4 telefonum kendiliğinden kapandı açılmıyor bu sorunla 3. kez karşılaşmam oluyor hep batarya değişimi yapıldı bu seferde batarya değişecek belli ücret iadesi talebinde bulunmak istiyorum ama servis kayıtlarının 1.(371765) batarya değişimi 2. (377158) de elektronik parça değişimi yazıyor bu da aynı sorunu 2 kez yaşamadığımı gösteriyor ve beni haksız duruma düşürüyor bununla ilgili detaylı servis kaydınız mevcutmudur bunu nasıl çözebiliriz

daha önce yaşadıklarımın bir nevi kanıtıdır.

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Xioami mi 4 telefonum kendiliğinden kapandı açılmıyor bu sorunla 3. kez karşılaşmam oluyor hep batarya değişimi yapıldı bu seferde batarya değişecek belli ücret iadesi talebinde bulunmak istiyorum ama servis kayıtlarının 1.(371765) batarya değişimi 2. (377158) de elektronik parça değişimi yazıyor bu da aynı sorunu 2 kez yaşamadığımı gösteriyor ve beni haksız duruma düşürüyor bununla ilgili detaylı servis kaydınız mevcutmudur bunu nasıl çözebiliriz

daha önce yaşadıklarımın bir nevi kanıtıdır.
Merhaba bu tarz durumlarda cihazınızın incelenmesi gerekiyor. Ayrıca servis kayıtlarınız Nisan ayında. Yani uzun bir süre geçmiş. Kullanıcı kaynaklı mı yoksa donanımsal bir arıza olup olmadığı incelenme sonucunda ortaya çıkar ve ona göre işlem yapılır. Servis kayıtlarında açılmıyor şikayetiyle geldiği sistemimizde mevcut. Bu sebeple endişe edeceğiniz bir durum söz konusu değil.
Saygılarımla.

Üst Alt