Haber Xioami mi A1 Türkiye güncellemesi geldi indirebilirsiniz

rcnkocak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
a1
Konular
0
BEN GÜNCELLEME KONTROLÜ YAPTIM AMA GÖRÜNMÜYOR

Melih752

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Mi A1
Konular
1
Arkadaşlar ben daha yeniyim güncellemeyi yükledim ancak pil tüketiminde sorun var. İkinci ve asıl problem ise şebeke ve mobil veri de çekme sorunu başladı 8.1de süper çektiği yerde şu anda tek diş çekiyor internete girmiyor lütfen yardım...

Note

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Mi A1 64 GB
Konular
0
Bende hiç sorun yok batarya %50 daha verim alıyorum. Turkcell hattım her yerde 4g çekiyor

felxIII

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kullanıcı
Cihazım
mi a1
Konular
3
Pazar sabahı güncelleme yapanlardanım fazla bir değişiklik olmadı gibi sanki çekimde şarjda herhangi bir değişiklik görmedim arayüz de oynamalar olmuş ama dark modunu seçtiğim halde ana ekran ve bildirim ekranı dark moduna çeviremedim
onun dışında pek bir sorun yaşamadım

hussain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Samsung s4
Konular
0
güncellemeden sonra yaşadıgım negatif değişiklikler:
1)sol alt navigasyon tuşuna çift tıklayıp bir uygulamadan diğer uygulamaya direk geçerken takılma oluyor
2)herhangi bir uygulamadayken home tuşuna basınca ana ekrana dönüşte efektsiz ve direk geçiş yapıyor. bu geçişte 8.1e gore cok yavaş.
3,) 8.1 de iken fotograf çektikten sonra sağ alttaki önizleme görseline tıkladıgımda direk taze çekilmiş fotografı gorebiliyordum ; şimdi once google fotograflar uygulamasını açıyor,yedeklemeyi beklettikten sonra goruntu geliyor.
kısacasi o stabilize tamamen gitmiş. bu sorunları yaşayan başka arkadaslar var mı? bu yazdıklarım pie9 a guncelledikten sonra oldu. umarım ocak güncellemesi ile düzelir.

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
güncellemeden sonra yaşadıgım negatif değişiklikler:
1)sol alt navigasyon tuşuna çift tıklayıp bir uygulamadan diğer uygulamaya direk geçerken takılma oluyor
2)herhangi bir uygulamadayken home tuşuna basınca ana ekrana dönüşte efektsiz ve direk geçiş yapıyor. bu geçişte 8.1e gore cok yavaş.
3,) 8.1 de iken fotograf çektikten sonra sağ alttaki önizleme görseline tıkladıgımda direk taze çekilmiş fotografı gorebiliyordum ; şimdi once google fotograflar uygulamasını açıyor,yedeklemeyi beklettikten sonra goruntu geliyor.
kısacasi o stabilize tamamen gitmiş. bu sorunları yaşayan başka arkadaslar var mı? bu yazdıklarım pie9 a guncelledikten sonra oldu. umarım ocak güncellemesi ile düzelir.
Aynı sorunları yaşıyorum ve bunun gibi birçok sorunu daha yaşıyorum. Saçma sapan bir güncelleme oldu. 8.1e geri dönebilmek için her şeyi deneyeceğim.

Offwhite

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Merhaba ..Benim telefonuma henüz güncelleme gelmedi.Google kamera yüklemiştim,onunla alakalı olabilir mi??

Melih752

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Mi A1
Konular
1
Güncellememi geri çekildi. Umarım öyledir. 6 aylık yelefon güncelleme sonrası hurdaya döndü.

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
orjinal şarj aleti ve orjinal adaptör kullanıyorum, hızlı şarj yazıyor, desteği var mıydı yoksa bir hata mı acaba :?

Üst Alt