MIUI 14 Xioami Mi 10T/10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V14.0.1.0.SJDIDXM İndirme Bağlantıları

orhan81055

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
mi 10 t pro
Konular
11
ben miui 14 güncelleme gelmişti kurdum root lu cihaz bazı uygulamarda sürekli durduduldu hatası aldım ve malesef miui13 sürümüne geri döndüm bunun çaresi varmı

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
ben miui 14 güncelleme gelmişti kurdum root lu cihaz bazı uygulamarda sürekli durduduldu hatası aldım ve malesef miui13 sürümüne geri döndüm bunun çaresi varmı
Çaresi temiz kurulum.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
temi kurulum yaptım resetledim yeniden kurdum ama genede düzelmedi twrp den sildim herşeyi ama omadı
Şu an aktif kullanıyorum hiçbir sorun yok hangi uygulamada sorun yaşadınız acaba ?

orhan81055

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
mi 10 t pro
Konular
11
Şu an aktif kullanıyorum hiçbir sorun yok hangi uygulamada sorun yaşadınız acaba ?
8 ball pool oyunu ve yapı kredş banka uygulamasını açmıyor mi14 yüklemeden önce de m13 sürümü rotlo kullanıyordum sorun çıkmıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 ball pool oyunu ve yapı kredş banka uygulamasını açmıyor mi14 yüklemeden önce de m13 sürümü rotlo kullanıyordum sorun çıkmıyordu
sizde açıyormu rootlu da

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12

sizde açıyormu rootlu da
Yapı kredi sorunsuz çalışıyor 8 ball pool uygulama sorunlu eski sürüm apk kurunca çalışıyor.

orhan81055

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
mi 10 t pro
Konular
11
Yapı kredi sorunsuz çalışıyor 8 ball pool uygulama sorunlu eski sürüm apk kurunca çalışıyor.
ama çöylede bir durum var ikiside çalışmıyordu yeniden mi13 kurdum yapı kredi uygulaması açıldı ama o pool oyuynu gene açılmadı yapı banka uygulamasıda ayn hatayı veriyordu

ama çöylede bir durum var ikiside çalışmıyordu yeniden mi13 kurdum yapı kredi uygulaması açıldı ama o pool oyuynu gene açılmadı yapı banka uygulamasıda ayn hatayı veriyordu
eğer dediğiniz gibiyse sabahtan beri boşa ugraşıyorum rom rot atıp duruyorum :)

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
cagri0102 hocam selamlar saygılar çok eski sürümde benim twrp güncel sorunsuz kullandığınız twrp alabilir miyim Endonezya romu kurabileceğim

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
cagri0102 hocam selamlar saygılar çok eski sürümde benim twrp güncel sorunsuz kullandığınız twrp alabilir miyim Endonezya romu kurabileceğim
Selamlar hocam. buyrun. Rar olarak attım içinde img var img olarak kurabilirsiniz.

ben çin romu kullanıyorum akıcılık stabilite çok iyi kamera mefta ama olsun dewamke
Kameranın çözümü var hocam konusu mevcut mi 10t forumunda.

Üst Alt