Çözüldü Xioami de en yüksek çözünürlük/FPS hangi telefon da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmed555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmed zahid
Cihazım
mi6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar hâli hazırda MI6 kullanıyorum video çekerken daha yüksek FPS almak için model yukselteceğim , mi8 se mi9 se ve mi9 T modellerini inceledim üçü arasında gidip geliyorum. Performans veya diğer özelliklere ihtiyacım yok tek aradığım özellik video çözünürlük kalite/FPS değeri bazı ürün inceleme sitelerin de mi9 se için 1080p@120fps yazılmış ama mi9 se kullanan kişilere sorduğumda bu özelliğin sadece yavaş çekim de kullanılabildiği yaziyorlar. Şimdi sorum şu örneğimdeki 1080p@120 FPS özelliğini düz çekim yaparken kullanabiliyormuyum? ( Slow motion olmadan ) yani bilgisayara attigimda bu videoyu 120 FPS olarak görüntüleyebilirmiyim? Stok video işi ile uğraşıyorum yüksek FPS li slow motion videolar cekmem gerekiyor ama slow motion efektini bilgisayar üzerinden düzenlerken kendim yapmam gerekiyor . Ve ikinci sorum normal çekim yaparken alabileceğim en yüksek FPS i hangi telefonda alabilirim ? Şimdiden teşekkürler

ahmed555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmed zahid
Cihazım
mi6
Konular
2
Cevap veren herkese teşekkür ederim telefon değiştirmek yerine go pro hero 7 black almaya karar verdim inşallah pişman olmam

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Cevap veren herkese teşekkür ederim telefon değiştirmek yerine go pro hero 7 black almaya karar verdim inşallah pişman olmam
İlk kez mantıklı bir yorum yapana şahit oluyorum. Fotoğrafçılık konusunda hevesi olan bir insanın; telefonumun kamerası berbat, hiç memnun değilim gibi içi boş muhabbetlerle dövünmek yerine ihtiyacını karşılayacak tam donanımlı bir fotoğraf makinesi almak istemesinden daha mantıklı ne olabilir ki? Bu sağlıklı ve isabetli kararınız için sizi tebrik ederim
Fotoğraf dediğiniz fotoğraf makinesi ile çekilir. Video ise kamera ile.. Maşallah biz bir cep telefonu ile hepsini yapmanın gayreti içindeyiz.

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Hocam doğru karar kamera için mi6 dan vazgeçilir mi ☺️

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt