Çözüldü Xioami de en yüksek çözünürlük/FPS hangi telefon da?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmed555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmed zahid
Cihazım
mi6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar hâli hazırda MI6 kullanıyorum video çekerken daha yüksek FPS almak için model yukselteceğim , mi8 se mi9 se ve mi9 T modellerini inceledim üçü arasında gidip geliyorum. Performans veya diğer özelliklere ihtiyacım yok tek aradığım özellik video çözünürlük kalite/FPS değeri bazı ürün inceleme sitelerin de mi9 se için 1080p@120fps yazılmış ama mi9 se kullanan kişilere sorduğumda bu özelliğin sadece yavaş çekim de kullanılabildiği yaziyorlar. Şimdi sorum şu örneğimdeki 1080p@120 FPS özelliğini düz çekim yaparken kullanabiliyormuyum? ( Slow motion olmadan ) yani bilgisayara attigimda bu videoyu 120 FPS olarak görüntüleyebilirmiyim? Stok video işi ile uğraşıyorum yüksek FPS li slow motion videolar cekmem gerekiyor ama slow motion efektini bilgisayar üzerinden düzenlerken kendim yapmam gerekiyor . Ve ikinci sorum normal çekim yaparken alabileceğim en yüksek FPS i hangi telefonda alabilirim ? Şimdiden teşekkürler

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
dostum videoyu işleyen işlemcidir. işlemci ne kadar hızlıysa o kadar yüksek fps ye çıkar

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Şu anda sizdeki mi 6 30 fps çekiyor ama cihazı rootlarsanız 60 fps video çekebilirsiniz. Telefonu değiştirmeye gerek yok forumda bir çok konu mevcut biraz araştırın.

Oyla:

ahmed555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmed zahid
Cihazım
mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesela bu şekildeki değerleri en yüksek olan telefon nedir ? Çok bilgim yok telefon özellikleri ile ilgili sadece kamera ile ilgileniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda sizdeki mi 6 30 fps çekiyor ama cihazı rootlarsanız 60 fps video çekebilirsiniz. Telefonu değiştirmeye gerek yok forumda bir çok konu mevcut biraz araştırın.
Evet onu araştırdım bir kaç video izledim hatta video çeken kişi ile iletişime geçtim telefonlar güncellendigi için artık olmuyor dedi ve zaten 60 FPS bana yetmiyor malesef minimum 120 FPS alabilmem lazım videolardan

Oyla:

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Mi8 4K 60 FPS çekiyor zaten daha yüksek çeken telefon yok sanırım ama kalite olarak daha iyi çekenler tabiiiki vardır mesela Samsunglar video konusunda çok övülüyor huaweiler çok gömülüyor

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
İletişime geçtiğiniz kişi hiçbir şey bilmiyormuş forumda araştırarak telefonunuzda 60 fps video çekebilirsiniz. Bu arada 120 fps çeken telefon şu ana kadar görmedim.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
İletişime geçtiğiniz kişi hiçbir şey bilmiyormuş forumda araştırarak telefonunuzda 60 fps video çekebilirsiniz. Bu arada 120 fps çeken telefon şu ana kadar görmedim.
Yanlış hatırlamıyorsam Mi 9 inceliyordum, 120 fps seçeneği vardı. Tabi ne kadar doğru bilmem.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Siz mi6 ya aosp rom kurar ve ağır çekim video çeker ve onu normal hızda oynatırsanız, elinizde 120fps full hd yağ gibi akıcı bir video elde etmiş olursunuz.

Aosp romdaki maksat şudur. Ağır çekim video sesli olur.

Yani telefon değişmenize bile gerek yok.

Yok ben 240 fps 720p çekeceğim derseniz, magisk modülü kurup 720p 240 fps çekim yaparsınız. Bunu da hız düşürerek değil normal çekim oynatırsanız ve 240hz tazeleme hızı olan bir monitör varsa yine çok akıcı şekilde görüntüyü idrak edersiniz.

Siz kare kare video edit yapacaksınız anladığım kadarıyla. Bence mi6 video konusunda ois li kamerası sizi üzmez. Odak hızı iyidir.

Son düzenleme:
Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesela bu şekildeki değerleri en yüksek olan telefon nedir ? Çok bilgim yok telefon özellikleri ile ilgili sadece kamera ile ilgileniyorum

Evet onu araştırdım bir kaç video izledim hatta video çeken kişi ile iletişime geçtim telefonlar güncellendigi için artık olmuyor dedi ve zaten 60 FPS bana yetmiyor malesef minimum 120 FPS alabilmem lazım videolardan
Mi 9 alın. 1080p 240 fps video çekebilirsiniz.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt