Yardım Xioami cihaz önerisi.

atanis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
Selamlar. 2024 ortasına kadar Redmi Note 8 Pro kullanıyordum. Fakat büyük bir hata yapıp Exynos işlemcili S21 FE modeline geçtim. S21 FE sonrası S22 Ultra ve şuan elimde S24 derken 3 adet Samsung cihaz kullandım. Ancak üçünde de batarya ve ısınma sorunları vardı. Bu beni gerçekten Samsung markasına karşı soğuttu.

Şuan S24'ten geçebileceğim bir Xioami modeli istiyorum. Batarya ve kamera konusunda üzmesin yeter. Ayrıca server kayıtlı cihazlar konusunda bilgi ve deneyimlerinizden bahsederseniz memnun olurum. Server kayıtlı yada dirençli cihazı nasıl öğrenebilirim bilmiyorum. Bütçe sınırım 30 bin ₺

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
15 ultra çıkıyor özelliklere

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Şuan SD işlemcili cihazlar için serverler kapalı, açılırmı? Ne zaman açılır? Akıbeti bilinmez, o yüzden MTK işlemcili cihazlara yönelmenizi öneririm. Bütcenize göre 15T Pro var, hem yeni hemde bence her konuda sizi tatmin edecektir.

atanis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
Şuan SD işlemcili cihazlar için serverler kapalı, açılırmı? Ne zaman açılır? Akıbeti bilinmez, o yüzden MTK işlemcili cihazlara yönelmenizi öneririm. Bütcenize göre 15T Pro var, hem yeni hemde bence her konuda sizi tatmin edecektir.
Sahibindendeki çoğu Xioami 15 ilanında server kayıtlı yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 ultra çıkıyor özelliklere
Anlamadım?

atanis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
Snapdragon istiyorsanız ikinci el mi 14 ultra oluyor küçük ekran diyorsanız mi 15 olabilir
14 ultra pil konusunda nasıldır? 15le yakın mıdır? en azından sabahtan akşama kadar şarj etmek istemiyorum.

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K60
Konular
13
14 ultra pil konusunda nasıldır? 15le yakın mıdır? en azından sabahtan akşama kadar şarj etmek istemiyorum.
Küçük ekran isterseniz 15 daha iyidir 14 ultra az kullanılmış pil sağlığına ve döngüsüne bak ona göre al kral

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Sahibindendeki çoğu Xioami 15 ilanında server kayıtlı yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadım?
Telefoncular ilan açıklaması için aynı metni kopyala yapıştır yaparlar, misal iphone ilanlarında bile ister direnç ister server kayıt yazar, yani belirli bir metin var bütün ilanlara onu yazıyorlar, dediğim gibi şuan SD işlemcili cihazlar server kayıt olmuyor. MTK cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Üst Alt