Yardım Xioami 14T Ekran Karıncalanma Sorunu

ahmets1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 3.0.301.0
Telefon Modeli
14t
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ahmets1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
hocam keske acıklama yapsaydınız :D bızmı tahmn edıcez ayrıntıları sanki ust kenardan darbe almıs gıbı ama bılemedım
Hocam sosyal medyada geziniyordum 5 kere yaptı bunu kapattım düzeldi anlamadım bende hocam

baran452421

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
hocam sımdı cihaz rootlumu rootluysa ıslemcıye mudahale falan ettınızmı cpu gpu hızlarına veya ona benzer moduller kurulumu veya yakın zamanda guncelleme vsvs seyler yaptınızmı bundan sonra olmus olabılır dıgcegınız bırsey varmı yanı

ahmets1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
hocam sımdı cihaz rootlumu rootluysa ıslemcıye mudahale falan ettınızmı cpu gpu hızlarına veya ona benzer moduller kurulumu
Rootlu değil cihaz müdahale hiç etmedim ellemedim CPU gpu hızlarına benzer moduller yok hocam cihazımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sımdı cihaz rootlumu rootluysa ıslemcıye mudahale falan ettınızmı cpu gpu hızlarına veya ona benzer moduller kurulumu veya yakın zamanda guncelleme vsvs seyler yaptınızmı bundan sonra olmus olabılır dıgcegınız bırsey varmı yanı
Evet hocam güncelleme yaptım

3.0.2.0 dan 3.0.301.0 a güncelleme yaptım acaba ondan mı oldu

baran452421

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Rootlu değil cihaz müdahale hiç etmedim ellemedim CPU gpu hızlarına benzer moduller yok hocam cihazımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam güncelleme yaptım

3.0.2.0 dan 3.0.303.0 a güncelleme yaptı
hocam hyperos 3 de boyle sıkıntı yasayan cok var muhtemelen yazılımsal tek suphe cıhazın ust tarafındakı duz beyazlık yazılımsal olan karıncalanmalara ınternetten bakın hıcbırınde o duzluk yok o duz beyaz yer darbe almıs olabılır suphesı verıyor sureklı tekrarlar ise bootloader kilidi acıksa 3.0.2.0 a gerı donup deneyın derım yada verılerınız onemli degilse cıhazı sıfırlayıp temız kurulumda yapmayı deneyebılırsınız bende 17 pro max var bende 3.045 surumunda aynı karıncalanmaya denk geldım ama ben cıhazın cpu gpu ayarlarıyla oynamıstım muhtemen ondan hata verdı dıye dusunduk su boyle karıncalanma bıldıren bırcok kullanıcı var net bırsey soylemek mumkun degıl yanı iyi forumlar hocam

ahmets1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
hocam hyperos 3 de boyle sıkıntı yasayan cok var muhtemelen yazılımsal tek suphe cıhazın ust tarafındakı duz beyazlık yazılımsal olan karıncalanmalara ınternetten bakın hıcbırınde o duzluk yok o duz beyaz yer darbe almıs olabılır suphesı verıyor sureklı tekrarlar ise bootloader kilidi acıksa 3.0.2.0 a gerı donup deneyın derım yada verılerınız onemli degilse cıhazı sıfırlayıp temız kurulumda yapmayı deneyebılırsınız bende 17 pro max var bende 3.045 surumunda aynı karıncalanmaya denk geldım ama ben cıhazın cpu gpu ayarlarıyla oynamıstım muhtemen ondan hata verdı dıye dusunduk su boyle karıncalanma bıldıren bırcok kullanıcı var net bırsey soylemek mumkun degıl yanı iyi forumlar hocam
Cihazın kilit açık 3.0.2.0 geçiş yaparım teşekkür ederim hocam