Yardım Xioami 14 Ultra Güncelleme Sorunu

AhmetKryln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14 Ultra
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.11.0.UNAMIXM
Telefon Modeli
Xioami 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, dün Xioami 14 Ultra aldım ve direnç kaydı yaptırdım. Bana güncelleme yapabileceğimi ve sıfırlayabileceğimi söylediler. Şuan yeni bir güncelleme geldi ancak yükle dedikten sonra
ROM'u indirin ve yeniden güncellemeyi deneyin diyor, romu indirsem de fayda etmedi. Sonra internetten paketi indirdim ve sağ üstteki noktadan yüklemeye çalıştım o zaman da "Bu kararlı ROM yüklenemedi" hatası aldım. Çözümü var mı acaba? Bootloader kilidini de açamıyorum. Alınan cihaz ile hesabın açıldığı cihaz farklı ülkelerden diyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Erhanbaki Yenice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan Yenice
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
0
Merhabalar, dün Xioami 14 Ultra aldım ve direnç kaydı yaptırdım. Bana güncelleme yapabileceğimi ve sıfırlayabileceğimi söylediler. Şuan yeni bir güncelleme geldi ancak yükle dedikten sonra
ROM'u indirin ve yeniden güncellemeyi deneyin diyor, romu indirsem de fayda etmedi. Sonra internetten paketi indirdim ve sağ üstteki noktadan yüklemeye çalıştım o zaman da "Bu kararlı ROM yüklenemedi" hatası aldım. Çözümü var mı acaba? Bootloader kilidini de açamıyorum. Alınan cihaz ile hesabın açıldığı cihaz farklı ülkelerden diyor

cihazın mi hesap şifresini biliyormusunuz eğer biliyorsaniz cihazın bootloder kilidini açıp twrp flasladiktan sonra format data yapmanız lazım büyük ihtimalle bu sorun çözülecektir bide zaten eğer direnç kaydı açıksa bootloder kilidide açıktır cihazın manuel olarak kapatın ve mi logosu geldikten sonra yukarıda kilit simgesi açık mı kapalı mı bakın eğer açıksa çok güzel açık değilse de açmanız lazım evde bilgisayar varsa internetten mi flash tool kurun ve YouTubeden fastboot olarak ve veya başka bir telefon yoluyla twrp kesinlikle flashlamiz lazım sanıyorum cihaz brick olmuş rom cihazla uyumlu değil zaten twrp kurduktan sonra internetten bir aurora mi 14 ultra hyper OS 1.0 eu rom kurun keyfinize bakın

Oyla:

AhmetKryln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14 Ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brickli değil, brick olsa açılmaz. Mi Unlock çalışmıyor. Mi Community'den onay almam gerek ancak o da hata veriyor çin cihazı olduğu için. EDL ile HyperOS2 atabilirsem belki o zaman düzelir

Oyla:
Üst Alt