Yardım Xioami 13 Ultra Bootloader Kilidi Açma

soundhs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
2
Merhabalar Yarın Nasipse Mi 13 Ultra Alicam
16/512 olanı

Direnç Kayıtlı
Çift Sim Aktif
Çin Telefon ama global Rom yüklü dedi satıcı
Güncelleme alıyor ama sıfırlama da IMEI gider dedi

Almadan bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız Çok memnun kalırım

1-Cihazin Bootloader kilidini nasıl alabiliriz Çin Cihazlarda Sıkıntı Oluyormuş Sanırım

2-telefonu alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor nazicane tavsiyeniz nedir.

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
bu cihazın kilidi artık ücretli ya da ücretsiz şekilde açılmaz. Zaten açmamanızda artık sizin yararınıza whatsapp falan sorun yaratıyor..
Bende bu cihazlara bakıyordum, yorumunuzu görünce merak ettim.Bl açmanın ne gibi sıkıntıları oluyor. Birde çin cihazları dirençten önce başvuru yaparak bl açılabiliyor mu. Dirençten önce ve sonra bl kilidi açmanın farkı var mı Global cihaz bulmak çok zor. Sorularım biraz fazla oldu kusura bakmayın kafamdaki soru işaretlerini tek seferde sorayım istedim. Cevaplarsanız sevinirim.

Oyla:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
Arkadaşlar bende Bootloader kilidi açık ve direnç işlemi uygulanmış global rom içinde 13 ultra 12/256 modeli var bu baktığınız fiyatlara veriyorum bende isterseniz özel mesaj ile iletişime geçin.

Oyla:

berker22berker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
9
subat ayında 12 256 modelını aldım 13 ultranın 26 ya dirençli kayıtlı hersey dahıl nerdeyse 10 ay oldu telefon tık demedı en agır oyunlarda full ayar wıld rdıft pubg ne bılım sıfır kasma ısınma var ama sadece oyunda ısınıyor oda cok az sarjı ılk gunki gibi gidiyor . bu telefon adamı en az 5 sene götürür. kameraya zaten diyecek laf yok

Oyla:
Üst Alt