Soru Xiaomi'ye Veda ve Apple Watch 9 hakkında soru

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui14
Telefon Modeli
Poco x3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
herkese merhabalar, bu hem bir veda hem de küçük bir soru mesajı olucak. Öncelikle forumda bugüne kadar yardımcı olan olamayan herkese teşekkürler.

yeni işe girmiş olduğum şirketin iphone 13 vermesi ile birlikte Poco x3 pro ile devam eden xiaomi yolculuğum bitiyor. Telefonun bataryasını artık 1 günde 2 kere doldurmaya başladıktan sonra cihazdan oldukça soğumuştum. Fakat ekonomi malum, olabildiğince kullanmaya çalıştım fakat şirket telefonu olarak iphone verilmeisyle IOS ekosistemine bir şans vermeye karar verdim. Bu telefonu kardeşime verip Iphone yi kişisel telefonum olarak da kullanacağım. Tüm ekosistemi de (kulaklık+saat) Apple a geçirmeye karar verdim. Benim düşünce yapım biraz almışken (olabildiğince) en iyisini almak yönünde. Bu yüzden kulaklık olarak airpods pro 2 almayı düşünüyorum.

Gelelim sorumun olduğu saat konusuna. Biliyorsunuz ki Apple watch 9 yeni tanıtıldı ve oldukça şık duruyor. Watch 8 e 13k vermektense 9 a 16k(resmi sitesindeki fiyatı) vermek daha daha mantıklı geldi. Sorum şu sizce bu cihaz, ön siparişten çıktıktan sonra fiyatı düşer mi yoksa zam gelme riskine karşılık ön sipariş döneminde sipariş vermeli miyim? Genelde apple ın kendi sistesinde ürün fiyatları e-ticaret mağzlarına göre daha pahalı oluyor. Satışa çıktıktan sonra hepsiburada gibi sitelerde daha ucuza bulmak mümkün olur mu ? Tecrübeli hocalarım varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ayrıca bu geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz? Poco yu kardeşime vermeyip ikisine de mi kullanmalıyım?

Üst Alt