Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

HiddeNKinG45

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.395
Merhaba, Poco X6 Pro için Hindistan ve global Hyperos 3 rom çıkalı uzun süre oldu fakat sitede hala yayınlanmıyor. Bir sorun mu var?
POCO X6 Pro 5G EEA16.0Stable Betaduchamp_eea_global2026-03-02Recovery6.3 GBOS3.0.4.0.WNLEUXM

eea olark rom çıkmış hocam bir iki yeri kontrol ettim her yerde böyle.

• Beğen
Tepkiler: CPU

CPU2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cpu
Cihazım
POCO X6 Pro
Konular
8
POCO X6 Pro 5G EEA16.0Stable Betaduchamp_eea_global2026-03-02Recovery6.3 GBOS3.0.4.0.WNLEUXM

eea olark rom çıkmış hocam bir iki yeri kontrol ettim her yerde böyle.
Site linki yasak mı bilmiyorum uygun görürseniz linki silersiniz. Şurada paylaşılmış miuirom.org hyperos3 global ve hindistan için

xioami kullanicisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xioami
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
1
Merhabalar,

GSB teknoloji desteği kapsamında aldığım Redmi Note 12 4G cihazım var, bu cihazın 2025 Ekim ayında sebepsiz yere şebekesi gitti (IMEI kaydı duruyorken) sonra birkaç telefoncu gezdim ve beni btkyı aramama teşvik ettiler (sanırım bu sorun GSB teknoloji desteği kapsamında alınan cihazlar ile ilgili imiş, çünkü benim gibi çoğu kişi bu durumudan muzdaripti ve eş zamanlı bu sorun ortaya çıktı)

Neyse btk ile görüşme sağlayamadım telefonları bile açmadılar. Bende mecburen telefoncunun yaptığı yöntemlerle telefonu kurtardım. (Sanırım IMEI attı, dirençli mi yoksa yazılımsal mı orasını bilmiyorum) Bu işlemi yapmadan önce hyperos 2 yüklü idi. İşlemi yaparken MIUI'ye sürüm düşürülmesi gerektiğini sôylendi. Ve sürümü düşürüp işlemi tamamladı. Telefonu teslim aldım ve bana asla günceleme yapmamamı ve çift sim girişinden sadece birinin çalıştığını söyledi. Ama ikisi de çalışıyordu. Ta ki birkaç güne kadar. İki IMEIden biri kayıtdışı kalmış.

Neyse elimde cihazımın fabrikasyon çıkışlı orijinal iki âdet imeisi var bunlar faturada ve kutusunda mevcut. Sorgulama yaptığımda ise hâlen geçerliliği var kayıtdışı gözükmüyor.

Ben bu imeileri telefonuma geri yüklemek/uygulamak istiyorum. Veyahut şuanki imeimle devam edip hyperosa yükseltmekt istiyorum cihazımı (cihazım günceleme alıyor ama yapmıyorum IMEI gidebilir diye.)

Birkaç yerde güncelleme yapılırsa IMEI gider denilirken, öte yandan da IMEI gitmez deniliyor.

Birkaç gündür çözüm arayışındayım, bana bu işin ustası biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Üst Alt