Ü
Üye silindi 265308
Guest
Geliştirici verir.Guncelleme hazır olunca ota ile yapabilirsinizGüncelleme gelmez mi yani bu roma
Geliştirici verir.Guncelleme hazır olunca ota ile yapabilirsinizGüncelleme gelmez mi yani bu roma
Teşekkür ederimGeliştirici verir.Guncelleme hazır olunca ota ile yapabilirsiniz
Rica ederim hocamTeşekkür ederim
Elinize sağlık. Farklı Cihazlarda zaman zaman şebeke full çektiği görünürken arayanlar ulaşılamıyor diyorsa ne gibi fix ve ayarlar yapılmalı. Hem rom içinde hem de magisk modul olarak. Bir bilgi varsa memnun oluruz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uzun süredir yeni bir projemiz gelmiyordu. Bugün itibariyla yepyeni bir projemiz ile sizlerleyiz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanıcıların kendi telefonlarını arayarak tüm yazılım dosyalarını ve gerekli bilgilere ulaşabileceği gayet sade ve temiz bir site projesidir.
- Tüm romları 2 saatte bir yenileniyor.
- Fastboot, Recovery dosyaları bölge bölge ayrı görünüm.
- ENG ROM dosyaları ekli
-....
Yapılacaklar.
- EU Rom her model için eski yeni tüm sürümler eklenecek - EKLENDİ
- crDroid EKLENDİ
- OTO Güncelleme dosyaları eklenecek
- TWRP Dosyaları Eklenecek - EKLENDİ
- GCAM Dosyaları eklenecek
- Sitemiz şuan beta aşamadadır. Burada sizlerle paylaşma sebebimiz ise bizlere biraz destek olmanız. Sitede gördüğünüz hata yada eksikleri bizlere yorumlar ile bildirirseniz en kısa sürede düzelterek sitemizi aktif hale getirmek istiyoruz.
Yardımcı olan herkese şimdiden TeşekkürEderiz ve Emeği geçen tüm MIUI Türkiye yönetimine ayrıca sevgilerimi sunuyorum.
Hyperos gelir mi peki geliştirici tarafından bu roma yoksa kendim mi geçirmem gerekGeliştirici verir.Guncelleme hazır olunca ota ile yapabilirsiniz
Geliştiriciye bagliHyperos gelir mi peki geliştirici tarafından bu roma yoksa kendim mi geçirmem gerek