- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunu kurdum sorun olur mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
HiddeNKinG EEA olan EU mu? Bunlardan hangisini kurmalıyım?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam TW olan türkiye için mi? Ben EEA kuracağım.
HiddeNKinG
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam TW olan türkiye için mi? Ben EEA kuracağım.
HiddeNKinG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HiddeNKinG EEA olan EU mu? Bunlardan hangisini kurmalıyım?
Kurmak mantıklı mı?eea dediği avrupa rom
EEA olarak bahsettiğimiz rom Avrupa bölgesi romu.Hocam onu da indirdim ama kurmadan fark ettim ki onda eu global yazıyor. Boş yere kurmayacağım benzerler zaten. Yinede yardımlarınız için teşekkürler.
Bir yanlış anlamayı düzeltmek gerekir. Dll dosyaları kütüphane dosyalarıdır ve notepad ile v.s. editlenemez. Zaten Clean_all.dll diye bir dosya da yok. Doğrusu clean_all.bat dosyasıdır. Eğer Windows klasör ayarlarınız bilinen dosya türleri için uzantıları gizliyorsa clean_all şeklinde görünür. Sağ tıklayıp notepad ile aç yapılarak düzenleme yapılabilir.Rom kurulumunda fazla beklemeyle alakalı bir sorun oluşmuş.
Bu sorun MiFlash toll sürümüylede alakalı olabilir. Farklı sürümleride deneebilirsiniz.
Buna ek olarak;
Yüklediğiniz romdaki Clean_all.dll dosyasını notepad++ gibi bir uygulamada açtıktan sonra;
bu iki satırı silin.Kod:fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *sagit" || echo Missmatching image and device fastboot %* getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *sagit" || exit /B 1
Diğer bir yöntem MiFlash toll programında XaiomiFlash yönetici olarak çalıştırdıktan sonra Configuration içerisindeki CheckPoint kutusunu boşaltın.
Global kurulu. EEU Eu global kurayım mı? Bence gerek yok.