- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 10S
- Konular
- 13
Bu program ile süresiz ve beklemeden bootloader kilidini açabilirmiyim
Süre olayı maalesef olacaktır. En düşük 168 saat veriyor. Beklemeden açma olayı dünyada birkaç şanslı kullanıcı dışında hiçbir kullanıcıda olmadı şu ana kadar.Bu program ile süresiz ve beklemeden bootloader kilidini açabilirmiyim
Anladım teşekkürler genede peki bir şey soracağım size cihazım GENPA garantili poco x3 NFC kilidi açıp açmama konusunda kararsızım çünkü cihazımda tr rom var güncelleme vermiyor Xiaomi Avrupa'ya verdiği kadar sizce ne yapmalıyım?Süre olayı maalesef olacaktır. En düşük 168 saat veriyor. Beklemeden açma olayı dünyada birkaç şanslı kullanıcı dışında hiçbir kullanıcıda olmadı şu ana kadar.
Güncellemenin çok gelmesi önemli değil hocam, önemli olan sağlam gelmesi. Çok güncelleme gelen romda çok sorun vardır diyebiliriz. Bence memnunsanız hiç riske girmeyin.Anladım teşekkürler genede peki bir şey soracağım size cihazım GENPA garantili poco x3 NFC kilidi açıp açmama konusunda kararsızım çünkü cihazımda tr rom var güncelleme vermiyor Xiaomi Avrupa'ya verdiği kadar sizce ne yapmalıyım?
Windows sürücü imzalamayı devre dışı bırak.Merhaba, bende redmi note10s var mi tool w2 programı ile bl açmak istediğimde, programda ilerleyip fastboota girdiğimde usb algılamıyor.
sürekli usb bağlantısı kopuyor bu işlem sırasında. kopuyor geliyor. Sorun ne olabilir. Usb hata ayıklama açık Virus programı kapalı.
Sorunu çözdüm, Tüm driverleri kurmama rağmen bu hata düzelmedi.Merhaba, bende redmi note10s var mi tool w2 programı ile bl açmak istediğimde, programda ilerleyip fastboota girdiğimde usb algılamıyor.
sürekli usb bağlantısı kopuyor bu işlem sırasında. kopuyor geliyor. Sorun ne olabilir. Usb hata ayıklama açık Virus programı kapalı.
wipe data dedim sildim açıldı telefon ama ındıan surumune gectım gene google aramalar ve cevırıcıler var sıkıntı cektıgıme degmedı hangı surumu kurcam onların olmaması ıcınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
böyle hata veriyor ne yapmam lazım acill yardım