Note 8 proda eğer miui 12 için uğraşıyorsan hiç uğraşmayın, 1 cihaz soft, bir cihaz hard brick oldu, birde onları tekrar düzeltmekle uğraştım, redmi note 8 pro'da miui 12 için çalışan twrp sürümü bulamadım, hiçbir işlemle başaramadım, ya dikkatli bir şekilde cihazın bootloader kilidini mi hesabınızla açıp custom rom kurup android 9a geçmeniz gerekiyor yada bu şekilde kullanmanız, mtk işlemci sebebiyle bu cihazda uyum sorunları yaşanıyor maalesefRedmi note 8 pro şu hatayı alıyorum
Note 8 proda eğer miui 12 için uğraşıyorsan hiç uğraşmayın, 1 cihaz soft, bir cihaz hard brick oldu, birde onları tekrar düzeltmekle uğraştım, redmi note 8 pro'da miui 12 için çalışan twrp sürümü bulamadım, hiçbir işlemle başaramadım, ya dikkatli bir şekilde cihazın bootloader kilidini mi hesabınızla açıp custom rom kurup android 9a geçmeniz gerekiyor yada bu şekilde kullanmanız, mtk işlemci sebebiyle bu cihazda uyum sorunları yaşanıyor maalesef
Tam net nir bilgiye sahip değilim ama başvuruyu yaparken sağ üstten ayarlardan chine seçtiniz mi sanki öyle daha kısa süre veriyordu648 saat verdi saçmalıktan başka bişey değil
Yok hocam normal bir durum. Bu sürede başka bir işlem yapmayın. Bekleyin süre bitsin 7ci günün sonda misal 8ci gün tekrar girip aynı işlemleri yapın açılır.Bana alttaki şekilde bir hata mesajı verdi ve 7 gün-168 saat sonra dene diyor. Yanlış birşey mi yaptım acaba, yoksa olması gereken mi bu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim hocam, sağolun.Eyvallah hocam elinize sağlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam normal bir durum. Bu sürede başka bir işlem yapmayın. Bekleyin süre bitsin 7ci günün sonda misal 8ci gün tekrar girip aynı işlemleri yapın açılır.