Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba. Konuda arama yaptım ama bulamadım. Bu program ile Mi 9T cihazımda Global 12.0.5'ten 10'a veya 11'e downgrade yapmak mümkün mü? Şarjı 10'dayken muazzamdı. Bootloader kapalı

BL kapalı ise miui 10'a dönemezsiniz.

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
10
Merhaba. Konuda arama yaptım ama bulamadım. Bu program ile Mi 9T cihazımda Global 12.0.5'ten 10'a veya 11'e downgrade yapmak mümkün mü? Şarjı 10'dayken muazzamdı. Bootloader kapalı
Sürüm düşürmeden önce cihazda anti roll back durumu ne sorgulaması yapmalısın forumda bununla ilgili yazılar var kolay gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam bende bu bölüme gelemeden telefon fastboot ekranından siyah ekrana atıp press any key to shutdown yazıyor ve daha ilerisine gidemiyorum gereken herşeyi eksiksiz yaptım
O nokta da telefondan connect yani en alttaki mi seç ve power tuşu ile ok de sonrada PC de ok de işlem tamamlayacaktır

GÖKHAN SOYLU

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
GÖKHAN SOYLU
Cihazım
Mi 10T
Konular
4
Ben Xiaomi Mi8 Miui12 cihazıma miui 11 yüklemek istiyorum. BL açmalı mıyım ve hangi romu indirmeliyim fastboot rom mu yoksa recovery rom mu?

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
10
Ben Xiaomi Mi8 Miui12 cihazıma miui 11 yüklemek istiyorum. BL açmalı mıyım ve hangi romu indirmeliyim fastboot rom mu yoksa recovery rom mu?
Cihazın bootloader kilidi açık değil ise recovery ROM kuramazsin önce kilit aç sonra twrp sonra rom. Kilit açmadan geri dönmek istiyorsan önce cihazda anti roll back durumunu öğren aksi takdirde brick olabilir.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Arkadaşlar, cihazım Note 7, MIUI 12.0.1 (QFGMIXM) sürümü yüklü. herhangi bir BL işlemi yapmadım, garantili olarak nasıl aldıysam öyle kullanıyorum. Konunun başında Avrupa rom için BL kilidi açık olması gerekir yazılmış, ben bu yazılım ile EEA roma BL kapalı iken geçebilir miyim geçemez miyim onu tam anlayamadım. Yoksa Avrupa rom olarak Xiaomi.eu mu kastediliyor? Bilgilendirebilir misiniz?

Bozbey38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bozbey
Cihazım
General Mobi
Konular
0
Cihazım redmi note 8 global 12.03 kurulu bl açık custom rom kurmak istiyorum XiaoMiTool V2 ile. Hangi rom tavsiye edersiniz.

ozenbun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bün
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
Herkese günaydın. Note9'un kilidini açmaya çalışırken uygulama m2003j15ss model telefonumu m2003j15sc olarak görüyor ve kesinlikle unlock ekranı gelmiyor. Ne yapmalıyım?

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Herkese günaydın. Note9'un kilidini açmaya çalışırken uygulama m2003j15ss model telefonumu m2003j15sc olarak görüyor ve kesinlikle unlock ekranı gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Hocam mı flash ile kilidi açmanızı tavsiye ediyorum bence en sağlıklı program mı flash

Üst Alt