Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Paylaşımı yapan üyenin eline emeğine sağlık çok güzel bir anlatım olmuş. Miflash da 888 saat vermişti. Bunu denedim bunda 168 saat verdi. Haftaya kadar telefonu kapatırsam veya temizlik yaparsam süre yeniden başlar mı? Dikkat etmem gereken hususlar var mı kapanmasına 10 gün falan kaldı

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Arkadaşlar bu işlere çok yabancıyım. Size bir şey sormak istiyorum.

Note8 Pro Global 12.0.5 sürümündeyim. Cihazın kilidi kapalı. Mi hesabı bile ekli değil. Cihazı nasıl aldıysam güncellemeleri yapıp kullanıyorum.
Arama ve mesajlaşma uygulamasının "Mi" olması, kullananların pil konusunda memnun kaldığı, stabilite konusunda globalden daha iyi olduğu söylenen Endonezya 12.0.3 sürümüne bu uygulama ile bu şartlar altında geçiş yapabilir miyim? Mesela mi hesabı eklemek zorunda mıyım?

Cevapler için şimdiden teşekkürler.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Arkadaşlar bu işlere çok yabancıyım. Size bir şey sormak istiyorum.

Note8 Pro Global 12.0.5 sürümündeyim. Cihazın kilidi kapalı. Mi hesabı bile ekli değil. Cihazı nasıl aldıysam güncellemeleri yapıp kullanıyorum.
Arama ve mesajlaşma uygulamasının "Mi" olması, kullananların pil konusunda memnun kaldığı, stabilite konusunda globalden daha iyi olduğu söylenen Endonezya 12.0.3 sürümüne bu uygulama ile bu şartlar altında geçiş yapabilir miyim? Mesela mi hesabı eklemek zorunda mıyım?

Cevapler için şimdiden teşekküler

Hocam Xiaomi mi tool v2 ile belki ama o program için yine mi hesabı eklemelisiniz ancak bu program bazen sıkıntı çıkarabiliyor forumdaki kullanıcılardan bir arkadaş Xiaomi tool ile rom yüklerken cihaz soft brick olmuş arkadaşa yardımcı olduk cihaz açıldı tabi hata arkadaş da mıydı bilemem ancak rom atacaksınız en güzeli mi hesabı ekleyip bootloader kilidini açmak çünkü eğer cihaz soft brick bile olsa cihaza kapak açılıp müdahale etmek bile belki zorlaşır yani anlayacağınız çok uğraşırsınız kilit açmadan işlem yapmayı ben tavsiye etmem ama tercih tabiki de sizin

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Ben kilitle felan uğraşmak istemiyorum. Olursa bu şekilde olsun yoksa kalsın. Cevap için teşekkürler clap~~

almice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
Galaxy s3
Konular
5
Arkadaşlar kusura bakmayin kafama cok takıldı. Bende redmi note 9 pro var google arama ve kişiler uygulamasindan nefret ettim bl kilidi acmak istemiyorum. Bu programla hindistan veya Endonezya romuna geçebilir miyim.
Bir de ikisinden hangisi daha iyi hindistan mi Endonezya mi. Simdiden ilginiz icin tesekkurler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Arkadaşlar kusura bakmayin kafama cok takıldı. Bende redmi note 9 pro var google arama ve kişiler uygulamasindan nefret ettim bl kilidi acmak istemiyorum. Bu programla hindistan veya Endonezya romuna geçebilir miyim.
Bir de ikisinden hangisi daha iyi hindistan mi Endonezya mi. Simdiden ilginiz icin tesekkurler

Bakın ben kilidi açtım. Endonezya rom yükledim. Sonra Google Play'de sertifika sorunu nedeniyle tekrar kilitledim. Her şey aldığım gün gibi. Şu an her şey yolunda. IMEI repair işlemi yapılmadıysa, twrp ve root işlemleri yapılmadıysa benim gibi yapın siz de.

almice

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
Galaxy s3
Konular
5
Bakın ben kilidi açtım. Endonezya rom yükledim. Sonra Google Play'de sertifika sorunu nedeniyle tekrar kilitledim. Her şey aldığım gün gibi. Şu an her şey yolunda. IMEI repair işlemi yapılmadıysa, twrp ve root işlemleri yapılmadıysa benim gibi yapın siz de.

Peki hocam kusura bakmazsaniz bl kilidini nasıl kapattınız

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Cihazı fastboot moduna alıp Minimal adb CMD üzerinden açılan konut sayfasında kodları giriyorsun.

Fastboot oem lock kodu ile kilitleniyor.
Cihaz restart yapılıyor fabrika ayarlarına dönüyor.

Sonrasında kontrol edinen kilitlendiğini görebilirsin.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Peki hocam kusura bakmazsaniz bl kilidini nasıl kapattınız

Hocam telefon sıfırlanmış bootloader kilitlenince eğer sizde bootloader kilidini kapatmak istiyorsanız mi flash ile kapatabilirsiniz ben bir arkadaşın cihazına mi flash ile global rom yüklerken kilit kapatma seçeneği aktif kaldığı için bootloader kilidi kapanmıştı bu yöntemi neden söyledim telefon zaten sifirlanacagi için rom yükleyip kilit kapatmak bence daha sağlıklı diğer şekilde yaptığınızda cihazınız hardbrick olursa birdaha cihazı sizin kurtarmanız imkansız sadece yetkili hesap ile kurtarılır o da ancak arka kapak açılarak ve ücretli yapılır benim size tavsiyem global rom kullanıyorsanız bu yolu izlemeniz eu romda zaten kilit kapanmıyor

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Hocam telefon sıfırlanmış bootloader kilitlenince eğer sizde bootloader kilidini kapatmak istiyorsanız mi flash ile kapatabilirsiniz ben bir arkadaşın cihazına mi flash ile global rom yüklerken kilit kapatma seçeneği aktif kaldığı için bootloader kilidi kapanmıştı bu yöntemi neden söyledim telefon zaten sifirlanacagi için rom yükleyip kilit kapatmak bence daha sağlıklı diğer şekilde yaptığınızda cihazınız hardbrick olursa birdaha cihazı sizin kurtarmanız imkansız sadece yetkili hesap ile kurtarılır o da ancak arka kapak açılarak ve ücretli yapılır benim size tavsiyem global rom kullanıyorsanız bu yolu izlemeniz eu romda zaten kilit kapanmıyor
Ben de sizin dediğinizi düşündüm. Öyle ki yapsam diye. Sonra rom yüklerken hatalı eksik dosya olsa kilitlense asıl o zaman açmayabilirim dedim kendi kendime. Ve sadece kilitledim.

Ancak sizin söylediğiniz de bir seçenek tabi. Değerlendirilebilir.

Üst Alt