İlk Defa Xiaomi kullanıyorum ne yapmam lazım? Eğer cihazınızı yurt içi garantili olarak aldıysanız her hangi bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın açıp kullanabilirsiniz. Yurt dışından (veya yurtdışından getiren birinden ) satın aldıysanız; Pasaport bilgilerinizle E-Devlet üzerinden IMEI kayıt...
forum.miuiturkiye.net
Beni ilgilendiren başlık bu demek ki ilk önce bu unlock işini yapmam gerekiyor ve belirtilen süreyi beklemek gerekiyor bakalım deneyecez teşekkürler.
Telefonumu güncelledim ama güncellemeden memnun değilim eski haline nasıl alabilirim?
Güncelleme sonrasında cihazınızı bir önceki sürümle başlatma seçeneği MIUI 6 sonrası romlarda bulunmuyor. Bu nedenle güncellemeyi geri alamazsınız. Çözüm olarak bir önceki sürümü yeniden yükleyebilir ya da kararlı rom kullanıyorsanız beta roma geçiş yapabilirsiniz. Bir önceki sürümü yeniden yüklemek için bootloader kilidiniz açık olmalı. Eğer kilidiniz açık ise fastboot ile bir öncesi sürümü yükleyebilirsiniz. Diğer seçenek olan beta roma geçiş yapmak için ise beta rom dosyasını telefonunuza indirdikten sonra
burada yer alan rehberi kullanabilirsiniz.
Xiaomi yeni cihazlarının pek çoğunda "anti rollback" adı verilen bir güvenlik tedbiri uyguluyor. Eğer cihazınızda "anti rollback" varsa önceki sürümlere dönemezsiniz, dönmeye çalışmanız halinde cihazınız kullanılmaz hale gelecektir.