Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sadece o değil bütün konuları inceledim. Bir defa gördüm twrp yi ses açma power ile girdim dahada girmedi.

Tekrar tekrar yükleme yapacaksınız hocam sizin cihazın işlemcisi farklı, cihazınızın ana konusunda anlatılan ve kullanılan programlarla yapmayı deneyin....

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Tekrar tekrar yükleme yapacaksınız hocam sizin cihazın işlemcisi farklı, cihazınızın ana konusunda anlatılan ve kullanılan programlarla yapmayı deneyin....
Denedim hepsini olmuyor. Garip bir durum. Mitool2 ile giriyorum twrp menüsüne sadece magisk sekmesi var mesela twrp menüsü yok buda garip

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Eyvallah hocam. Gerçekten çok kullanışlı bir program.
Kardeşim note 8 pro için bu twrp yükleme işlemi olmuyor. resmi twrp daha çıkmadı acaba ondan mı. Ben ilgili menüye girince twrp yükleme sekmesi çıkmıyor çünkü.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Denedim hepsini olmuyor. Garip bir durum. Mitool2 ile giriyorum twrp menüsüne sadece magisk sekmesi var mesela twrp menüsü yok buda garip
Arkadaşlarımızın önerilerine ek olarak:

Bu proğram aracılığıyla hem TWRP hem de telefona ait rom yükleme kolaylıkla yapılıyor.
TWRP yüklendikten sonra mutlaka magisk 19.4 ü yüklemelisiniz. Bu işlem TWRP nin kalıcı olmasını sağlıyor.(Her rom yüklemeden sonra bunu tekrar yapmalısınız)

Mitool2 uygulamasını çalıştırır çalıştırmaz, öncelikle sağ üst köşede yer alan LOGIN 'i çalıştırarak Mi Cloud e-postası ve şifre girerek bağlanın.
Eğer sizin cihaza ait TWRP var ise bu durumda cihaz otomatik olarak twrp arayacaktır varsa bulup ekrana getirecektir.

Yalnız, o uygulamayı tanıtan sayfadaki önerileri dikkatlice okuyarak uygulamanızda fayda var.

Eğer o olmaz ise aşağıdaki konudan devam etmenizde yarar var.
Yalnız çalıştırmadan önce o konuyla ilgili açıklamaları, soruları ve cevapları da okumanızda
Tüm Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V1 HIDDENKING

EmreArslan72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi8
Konular
0
Merhaba, Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Miui 11.0.3 China versiyon yüklü. Miui 10 Herhangi bir sürüme dönüş yapabilir miyim?

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Arkadaşlarımızın önerilerine ek olarak:

Bu proğram aracılığıyla hem TWRP hem de telefona ait rom yükleme kolaylıkla yapılıyor.
TWRP yüklendikten sonra mutlaka magisk 19.4 ü yüklemelisiniz. Bu işlem TWRP nin kalıcı olmasını sağlıyor.(Her rom yüklemeden sonra bunu tekrar yapmalısınız)

Mitool2 uygulamasını çalıştırır çalıştırmaz, öncelikle sağ üst köşede yer alan LOGIN 'i çalıştırarak Mi Cloud e-postası ve şifre girerek bağlanın.
Eğer sizin cihaza ait TWRP var ise bu durumda cihaz otomatik olarak twrp arayacaktır varsa bulup ekrana getirecektir.

Yalnız, o uygulamayı tanıtan sayfadaki önerileri dikkatlice okuyarak uygulamanızda fayda var.

Eğer o olmaz ise aşağıdaki konudan devam etmenizde yarar var.
Yalnız çalıştırmadan önce o konuyla ilgili açıklamaları, soruları ve cevapları da okumanızda
Tüm Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V1 HIDDENKING
Dediğiniz yöntem hiç bir anlatımda yok. Deneyeceğim teşekkürler

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
bahsettiğim sorun bu.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41,6 KB · Görüntüleme: 24

alper38k

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 Dipper
Konular
7
Twrp ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar. resmi twrp sürümünü takip edebilirsiniz. Redmi note 8 pro için twrp henüz yayınlanmadı şu anda redmi note 8 ve 8t için resmi twrp var. MANUPLE arkadaşımızın bahsettiği mevzu resmi twrp sürümü olmayan modeller için denenebilir twrp ekranı açılınca magisk yüklemek gerekir. bu şekilde twrp kalıcı oluyor fakat her cihazda başarılı olacak diye bir kaide yok. Daha önce de dediğim gibi resmi twrp çıkmadan bu işlere kalkışmayın riske girmeyin.

Bir arkadaşımızda telefonu görmediğinden bahsetmiş ilk mesajda açıklamasını yapmıştım tekrar hatırlatmakta fayda var bazı USB 3.0 portlarında hata verebiliyor varsa USB 2 portunu kullanın yoksa USB hub kullanın.

Bir arkadaşımızda windows 10 veya 7 fark eder mi demiş ben bu yöntemle en güncel windows 10 pro yüklü Dell xps 15 9570 laptop ta sorun yaşamadan birçok telefonun romunu değiştirdim. Son olarak Mi 9t 128GB ve Redmi note 8 64GB modellerinin bootloader kilidini açıp romlarını değiştirdim.

Tekrar hatırlatıyorum Program stabil ve hatasız çalışıyor olmuyorsa zorlamayın. Atladığınız yerler varsa tekrar gözden geçirin.

Üst Alt