- Adım
- Kemal
- Cihazım
- Mi 12 Lite
- Konular
- 0
Bootloader kilitliyken rootlanabilirmi bu program la
kilit açılmadan rootlama yapılamaz.
Bootloader kilitliyken rootlanabilirmi bu program la
Hala çözemedim sorunu''Bu aşamada telefon açılıp fastboot moduna geçecek gerekli tüm sürücüler yüklenecek. daha sonra "recovery" moduna geçecek ve sizden telefonun ses kısma tuşu ile "connect with MIAssistant" seçmenizi isteyecek seçip devam edin.''
Ben bu kısımda takılıp kaldım. Telefon yeniden başlayıp fastboot moduna geçiyor ama 20 dakika beklememe rağmen ne telefonda ne bilgisayarda herhangi bir değişiklik olmuyor
Hala çözemedim sorunu
driver kaynaklı bir sorun olabilir. bende de aynısı olmuştu. intel cpulu bir pc de deneyebilir misiniz?
Anladım hocam teşekkür ederim sabah bir de laptoptan deneyeyim,o intelhocam usb portu değiştirmeniz bu sorunu çözmez, benim düşüncem tabi bu.
cihaz bilgilerini tam olarak çekemediği için hata veriyor zaten.
başka bir pc de deneyin (ryzen olmasın)
Hocam dediğiniz gibi intel işlemcili pc ile oldu. 6 gün 3 saat süre verdi. Sanırım bu süreyi beklemek dışında yapacağım bir şey kalmadı?hocam usb portu değiştirmeniz bu sorunu çözmez, benim düşüncem tabi bu.
cihaz bilgilerini tam olarak çekemediği için hata veriyor zaten.
başka bir pc de deneyin (ryzen olmasın)
Hocam dediğiniz gibi intel işlemcili pc ile oldu. 6 gün 3 saat süre verdi. Sanırım bu süreyi beklemek dışında yapacağım bir şey kalmadı?