bu programı kullanarak mı yaptınız? işe yarıyor diyebilirmiyiz diye soruyorum. mi flash vs gerek yok diye biliyorum bu program kullanıldığında.Bu programla root ta yaptım sorunsuz şekilde herşeyi kendi yapıyor. Twrp nedir ne değildir ne işime yarar onları bi tam araştırayım bakayım bu işlemleride bu uygulamayla yaparım.
Rehber - Xiaomi Mi Note 2 TWRP Yükleme ve Root Yapma ==Videolu Anlatım== burada anlatılan mi flashı kuramıyorum hata veriyor win.10 olduğu için sanırım mecbur böyle yapacaz işlemleri.
Evet root programla yaptım. Mi flash bu programın içinde entegre. Twrp yapamadım installing yazısında kalıyordu.bu programı kullanarak mı yaptınız? işe yarıyor diyebilirmiyiz diye soruyorum. mi flash vs gerek yok diye biliyorum bu program kullanıldığında.
Valla ben yaptım sabah bi sorun yok şuan.yalnız (bende dahil) kullanmaya cesaret edemeyen çok kişi var galiba
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cesaret değilde çalışan sorunsuz sistemi bozmamak ve yedek almaya üşendiğim için.yalnız (bende dahil) kullanmaya cesaret edemeyen çok kişi var galiba
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bl kilidi açık ve cihaz rootlu ise cihazınıza uygun twrp imajı indirip marketten flashify uygulamasıyla twrp kurabilirsiniz.Evet root programla yaptım. Mi flash bu programın içinde entegre. Twrp yapamadım installing yazısında kalıyordu.
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu programın artısı o zaten hiç bişeyle uğraşmıyorum herşeyi kendisi yapıyor . Market uyumlu twrp bul hata verdi yeni rom yükle bana göre iş degil. .bl kilidi açık ve cihaz rootlu ise cihazınıza uygun twrp imajı indirip marketten flashify uygulamasıyla twrp kurabilirsiniz.