Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam xiaomi haberi olurda bizim sitede olmamı hocam buyur o kutu resimlerinide içeren habertasarım mi4 gibi celik kasa vs olamaz tabi ama bence mi4i güzel tasarım olarak. Sonuçta maliyeti biraz azaltmaları lazım onuda kasa kalitesinde yapmışlar, diğer her yönden mi4'ten önce olacak gibi. mi4 almayı düşünüyorum ama aynı fiyatlara mi4c daha mantıklı olur tabi dediğim gibi imei işleri sıkıntı
eğer hocam öyle olursa mi4i ye isim değiştirip satmak gibi bişer olur şahsımca.
dediğiniz gibide olabilir belki ama bu zamana kadar gelen haberler hiç 615ten bahsetmedi.ama biliyorsunuz ki hocam xiaomi telefonlarını uygun fiyattan satmayı makbul gören bir firma ama tabi son gelen üst seviye cihazları baltalamamak için ayarda çekebilirler ticari bir iş sonuçta bu.Yalnız S808 olursa Fiyatıda yüksek olur diye düşünüyorum ben Mi4iye alternatif olur dedim normalde.
hocam xiaomi haberi olurda bizim sitede olmamı hocam buyur o kutu resimlerinide içeren haber
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/iste-bomba-haber-mi-4c.3120/
rengi mantıklı meşhur xiaomi turuncusu belki artık saman kağıdı kutudan sıkılmışlardır belkide kutu kalitesi artırmak istiyorlardı yada saman fiyatları artmıştırbahsettiğim kutu bu hocam bugün sızmış heralde. renk değiştirmişler artık
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dediğiniz gibide olabilir belki ama bu zamana kadar gelen haberler hiç 615ten bahsetmedi.ama biliyorsunuz ki hocam xiaomi telefonlarını uygun fiyattan satmayı makbul gören bir firma ama tabi son gelen üst seviye cihazları baltalamamak için ayarda çekebilirler ticari bir iş sonuçta bu.