Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin RAM miktarı ortaya çıkmış olabilir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

15 Ocak itibariyle iddialı bir inceliğe sahip yeni amiral gemi akıllı telefon modelini tanıtacak olan Xiaomi, henüz net bilgiler vermiş değil. Ancak CES 2015 fuarında bellek üreticisi Micron'un patronu yaptığı bazı açıklamalarla kafalarda soru işareti bıraktı. 

Micron tepe yöneticisi Mark Durcan, yaptığı açıklamada Galaxy Note 4 modelinin 3GB RAM ile geldiğini ve tüketicilerin büyük RAM kapasitelerine olan ilgisinin arttığını belirtirken, Xiaomi gibi Çinli üreticilerin daha büyük RAM kapasiteleri ile farklılaşacağını da sözlerine ekliyor. 

Bu sözler Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli ile ilgili kesin olarak bilgiler vermese de en azından cihazın 4GB RAM ile gelebileceği konusunda ihtimalleri de güçlendirmeye başladı. Bilindiği gibi 4GB RAM ilk olarak Asus ZenFone 2 modelinde kullanılmıştı. Xiaomi bu açıdan ikinci sırayı alabilir. 

Bu yıl akıllı telefon pazarına ağırlığını koymak isteyen Çinli üreticinin dikkat çekecek donanımlar ile tüketicinin karşısına çıkacağı açık. İki taraftan kavisli ekran, çok ince ekran çerçevesi veya 4GB RAM firmanın kullanabileceği silahları olabilir.    

Kaynak :http://m.donanimhaber.com/haberler/Xiaominin-yeni-amiral-gemisinin-RAM-miktari-ortaya-cikmis-olabilir.htm

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Cvp: Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin RAM miktarı ortaya çıkmış olabilir

bencede mumkun. Zaten fark ata bilmesi icin 4Gb RAM kullanirsa iyi olur. Zaten son dönəm admiral gemisi telefonlarin nerdeyse hepsi 3Gb RAM ile geliyor.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Şu an için bence 4GB ram çok gereksiz. Boş yere parayı çöpe atmak, israf olur. 3GB ram olsun, 2K-4K falan ekranlar olacağına en fazla da FHD olsun. Hem daha fazla pil ömrü olsun hem de maliyet düşsün.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

Çetin hocama kesinlikle sonuna kadar katılıyorum.

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35

zevkler ve renkler tartışılmaz . işlemci güçlü olduktan sonra 2k ekranda konulabilir . Günümüzde pil teknolojisi eskisine göre çok ileri . 5.5 inç bir ekrana rahatlıkla 4000mah pil konulabilir ve bu kadarlık pilde o işlemciyi ekranı ram ı rahatlıkla idare eder...

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Ekranda Full HD den sonrası gereksiz hocam. 5 inç gayet yeterli düzeyde. Şahsi görüşüm.

Üst Alt