Haber Xiaomi'den Redmi Aile Serisine Yeni Üye: Redmi 6 Pro Resmi Olarak 25 Haziran'da Tanıtılacak!

Xiaomi, 2018 yılının 18 Haziran ayında birlikte tanıtılan, Redmi 6 ve Redmi 6A modellerini duyurmuştu. Redmi ailesine yeni bir model daha katılacak olan Redmi 6 Pro modeli 25 Haziranda Mi Pad 4 ile yapılacak olan etkinliğinde resmi olarak tanıtılacak. Redmi 6 Pro’nun Weibo’da fotoğrafları ve yayınlanırken, Xiaomi Redmi 6 ve Redmi 6A modelinde MediaTek’in işlemcilerine […]

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Çentikli tasarımın getirdiği ekran çerçevelerinin siyah olması sorunu renk bütünlüğünü bozmuş siyah dışı renkler söz konusu olunca. Renk bütünlüğü yakalayalım diye ön çerçeveleri de renkli yaparlarsa daha da çirkin olur. Kısacası Redmi serisine bu tarz bir tasarım gitmemiş. Redmi 5 Plus/5 Pro modelleri daha yakışıklı gözüküyor bence.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çentikli tasarımın getirdiği ekran çerçevelerinin siyah olması sorunu renk bütünlüğünü bozmuş siyah dışı renkler söz konusu olunca. Renk bütünlüğü yakalayalım diye ön çerçeveleri de renkli yaparlarsa daha da çirkin olur. Kısacası Redmi serisine bu tarz bir tasarım gitmemiş. Redmi 5 Plus/5 Pro modelleri daha yakışıklı gözüküyor bence.
Redmi 6 ve Redmi 6A MediaTek işlemcilerle gelmesi hayal kırıklığı oldu benim açımdan (MediaTek işlemcilere nedense ısınamıyorum) pro modeli Snapdragon işlemci ile gelirse artı bir yönü olur alırken Xiaomi'nin orta sekment cihazlarından Redmi 5 Plus modeli zirveye oynayan modellerinden orta sekment cihazlar katagorisinde, güzel fiyatıda gayet makul güncel bir cihaz.Redmi 6 Pro'nun özellikleri netlik kazansın bakalım. :)

Üst Alt