Haber Xiaomi'den Mi 4s sürprizi

Xiaomi merakla beklenen akıllı telefonu Mi 5’ten önce Mi 4s’in duyurusunu gerçekleştirdi. Geçen yıl tanıtılan Mi 4i modelinin halefi olarak karşımıza çıkan Mi 4s’te 5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS ekran yer alıyor.

7.8mm kalınlığında ve 133 gram ağırlığında metal çerçeve ve cam arka yüzeyden oluşan bir kasanın eşlik ettiği Mi 4s’in işlemci biriminde altı çekirdekli Snapdragon 808’i görüyoruz. Aynı işlemcinin yeri gelmişken LG G4 ve V10 modellerinde de yer aldığını hatırlatalım.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2016’da orta/üst segmentin en iddialı modellerinden biri olmaya aday Xiaomi Mi 4s’in RAM değeri 3GB seviyesinde. Telefonda 64GB dahili depolama yer alıyor. Faz algılamalı odaklanma gerçekleştirebilen 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, parmak izi tarayıcısı, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, MIUI 7 kullanıcı arayüzü, Hızlı şarj 2.0 desteği sunan 3.260 mAh kapasiteli pil, çift SIM kart desteği, USB Type-C girişi, microSD kart desteği, Kızılötesi sensör ve 4G LTE desteği Mi 4s’in dikkat çeken diğer özellikleri.

1 Mart’ta siyah, beyaz, altın ve pembe renkler şeklinde satışa sunulacak Xiaomi Mi 4s’in fiyatı 260 dolar olarak açıklandı.

kanaat notum: mi4c nin kasası güzel parmak izi okuyucusu eklenmiş hali gibi.

kaynak:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
124
arkadaslar garantisiz(ki hepsiburada da satilan mi4 un sahibinin numarasini bulamadim) mi4s getirsem, sorun cikarsa ne kadara patlar,ustteki yorum gibi 1400 e varir mi?alet ucuz ama tamiri pahali mi tutar?eger getirmek mantikli derseniz(sadece kendime getirebiliyorum) yaninda hangi aksesuarlari alayim onlem olarak, batarya falan?

Sen cihazı getir kullanmaya başla gerisini boşver..

wissenschaftler17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
baris
Cihazım
ace 2
Konular
1
Mi4'leri ithal eden firma Semers 'tir. Telefonunu bulamamanız söz konusu olamaz. Google' a yazsanız binlerce sitede telefonlarını görebilirsiniz.
Sizin şu andaki sorunuz, doktora gidip "doktor bey ben hasta olursam, hastane masrafları bana kaça patlar acaba" sorusuyla aynı durumda. Beyin ameliyatı mı olacaksınız, kalp nakli mi yapılacak, karaciğer nakli mi, böbrek nakli mi; bypass mı olacaksınız, kanser tedavisi mi; fıtık ameliyatı mı olacaksınız, diş dolgusu mu yaptıracaksınız?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olarak anlamak icin bi daha soracagim,hepsiburada ilani ile miuiturkiye(mi4 satisi yapan site adini tam hatirlamasam da ) nin sahibi ayni mi?

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Tam olarak anlamak icin bi daha soracagim,hepsiburada ilani ile miuiturkiye(mi4 satisi yapan site adini tam hatirlamasam da ) nin sahibi ayni mi?
Hepsiburada'da satıcı kısmı vardır yukarıda, ürünün sağ üst kısmına denk gelir. Orda yazar, ya satıcı ismi ya da hepsiburada diye. Sermes, Mi4'ün ithal edilmeyeceğini artık söyledi, aynı şekilde miuiturkiye.net'de..

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hayır değil.

İthalatçı Şirket : Semers
Hepsiburada : Ürün sayfasında satıcının kim olduğu ticari ünvanıyla belirtilir.
miuiturkiye.net : Biz :D

trigovina

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
İphone SE
Konular
0
Arkadaşlar bu cihaz (Mi 4S) Türkiye'ye ne zaman gelecek?
Ya da gelecek mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar bu cihaz (Mi 4S) Türkiye'ye ne zaman gelecek?
Ya da gelecek mi?

Global romu ve global versiyonu olmayan oldukça eskimiş bu cihazın ülkemizde resmi olarak satılması pek akla yatkın değil. Çok büyük ihtimalle gelmeyecektir.

Üst Alt