Tüm şartlar uygun olmasına rağmen türk telekom üzerinden görüntülü görüşme yapamadım. telefonlar mi 9 se ve mi 8 lite.
Hocam tekrar denedim görüntülü arama seçeneğine dokununca video güncellenemedi uyarı alıyorum.Hocam siz arama yaparken solda görüntülü görüşme diye bir seçenek varmı ?
Deneyeceğim, teşekkürler.Apn ayarlarına
Apn adı:ims
Apn:ims
Apn türü:ims
Şeklinde bir apn oluşturun. Kaydet dediğiniz de oluşturulan apn listede gözükmüyor. 2 cihaz içinde aynı ayarı yapıp, görüntü aramayı deneyin olması lazım.
Üstadım teşekkür ediyorum, şuan görüntülü konuşabiliyorum.Apn ayarlarına
Apn adı:ims
Apn:ims
Apn türü:ims
Şeklinde bir apn oluşturun. Kaydet dediğiniz de oluşturulan apn listede gözükmüyor. 2 cihaz içinde aynı ayarı yapıp, görüntü aramayı deneyin olması lazım.
Telefon modeliniz nedir?Üstadım teşekkür ediyorum, şuan görüntülü konuşabiliyorum.
Hocam bende demin arkadaşta Samsung A50 var onla görüntülü görüşme yaptık sende neden olmadığını merak ediyordum sorunun çözülmesine sevindimÜstadım teşekkür ediyorum, şuan görüntülü konuşabiliyorum.
Cihazım mi 9 se.Telefon modeliniz nedir?
Hocam ben bu konuyu açtığımda miui 11 daha çıkmamıştı. Miui 10 da denemiştim olmuştu. Miui 11 denerim haber veririm sana.eşimde de 4g volte aktif ( huawei p10), bende de 4g ve volte aktif ( mi 9 miui11 eu stabil) vodafone üzerinden görüntülü konuşma yapamıyoruz.
Teşekkürler cevabını bekliyorum.Hocam ben bu konuyu açtığımda miui 11 daha çıkmamıştı. Miui 10 da denemiştim olmuştu. Miui 11 denerim haber veririm sana.