Soru Xiaomi'de Böyle bir kulaklık var mı?

ramazankar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Meslek
Computer Manager
Yaş
54
Konum
İstanbul
Katılım
17 Eylül 2014
Konular
16
Mesajlar
60
Tepkime puanı
15
Puanları
8
Estağfurullah hocam, helal olsun. Her birimizin bilmediği ya da yanlış bildiği şeyler elbette ki mevcut. Ben sadece deneyimlerimi aktardım. Tavsiyem ise eğer Xiaomi bu özelliğe sahip kulaklık yapabilmiş ise farklı markalar da yapmışlardır, madem ki amacınız müzik de dinleyebilmek bence farklı markalara bakın, bu kulaklık ile dinlenen müzik maalesef pek keyif vermiyor :)
.
Sayın cantara Hocam şuana kadar LinkTech Q50 deneyimim oldu. Ondada aynı bildirim sesleri geldiğinde kötü oluyor. İlla Xiaomi değil hocam farklı markalarda olur. Benim istediğime cevap versin de marka önemli değil. Belki bilen olur.

LinkTech Q50 Deneyimim Kısaca şu

Artı ve Eksilerini Yazacağım..

Artıları :
Cihaz Mükemmel Kulaklığı açtığım zaman otomatik olarak hemen bağlanıyor. Hem Bilgisayar Hem telefona arasında uyum mükemmel geçişler ve kullanışı Mükemmel.

Eksileri :
1.- Kulaklığı Sol Kulağımda kullanacağım bir aparatı yok Kutu içinden çıkan yarım ay şeklinde ki aparat sadece sağ kulakta kullanılıyor. Sol kulak içinde aparat konulmalı.
2.- 20 dk. Fazla kulakta kaldığı zaman hangi kulakta takılı ise o bölgede uyuşma ve ağrı yapıyor.
3.- Kulaklık Hem Bilgisayar Hem Telefona Bağlı Kaldığı zaman örneğin telefon ile konuşurken zaman zaman sesi kesiyor iletişim sağlıklı olmuyor karşı taraf ile..
4.- Kulaklığın üstü kapandığı zaman bağlantı kesiliyor. Hem telefonda hem bilgisayarda
Şu ana kadar rastladığım sorunlar bunlar aşılabilirse mükemmel .
 
Üst Alt