Soru Xiaomi

Faydasız adam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Konular
17
Selam Xiaomi marka telefon alacağım sizce yalnız mi5 ve mi4s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var yazarsanız sevinirim

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Arada kalmayiniz. Gonlunuz hangisine kayarsa tercihinizi ondan yana kullanınız. Mi4s elime geçti kullanmadim ama oturaklı cihaz. Mi5 pro kullanıyorum. Cihaz performans olarak çok iyi. Mi5 tavsiye ederim

Oyla:

Faydasız adam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada kalmayiniz. Gonlunuz hangisine kayarsa tercihinizi ondan yana kullanınız. Mi4s elime geçti kullanmadim ama oturaklı cihaz. Mi5 pro kullanıyorum. Cihaz performans olarak çok iyi. Mi5 tavsiye ederim
Eyvallah hocam Performans olarak mi5 e lafim yok tamam ama kasa olarak mi4s daha sağlam ve daha şık. tasarım ve sağlamlık mi yokaa performans mi bilemedim :)

Oyla:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Mi5 in narin durması sağlam olmadığını göstermiyor bence. Ben orijinal koruyuculu kılıf ile kullanıyorum. Telefon dusurmek gibi bir huyum yoktur ama malum malimiz değerli. Ayrıca mi5 in arkası cam kaplama tarzı olduğu için kaygan ve farkında olmadan elinizden akıp gidiyor. Kilifsiz kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Ama telefon donanım ve dayanıklılık olarak iyi seviyede. Telefonu desteksiz noktasından tutup kırarak sağlamlık testi yapan arkadaş art niyetlidir. Kullanmadiginiz için almadiginiza , aldığınız zamanda aldığınıza pişman olmazsınız.Esenlikle kaliniz.

Oyla:

Faydasız adam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5 in narin durması sağlam olmadığını göstermiyor bence. Ben orijinal koruyuculu kılıf ile kullanıyorum. Telefon dusurmek gibi bir huyum yoktur ama malum malimiz değerli. Ayrıca mi5 in arkası cam kaplama tarzı olduğu için kaygan ve farkında olmadan elinizden akıp gidiyor. Kilifsiz kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Ama telefon donanım ve dayanıklılık olarak iyi seviyede. Telefonu desteksiz noktasından tutup kırarak sağlamlık testi yapan arkadaş art niyetlidir. Kullanmadiginiz için almadiginiza , aldığınız zamanda aldığınıza pişman olmazsınız.Esenlikle kaliniz.
Eyvallah hocam kafamda ki karışıklığı giderdiniz kafam net simdi :) bir tane uygun mi5 buldum size güvenerek alıyorum o zaman :) pişman olursam mafrafimı karşılarsınız :)

Oyla:
Üst Alt