- Adım
- Murat
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 12
hocam yanlış anladıysam mazur görün peşin peşin özür de dileyeyim ama..bazı mesajlarınız böyle küçümser gibi geliyor bana üslubunuzdan mı yoksa içimin fesatlığı mı bilemiyorum biz akıllı ve mantıklı olamıyoruz cahilliğimizin kusuruna bakmayın..lakin yaşınız gereği daha tecrübelisiniz ya bilirsiniz Türkiye kadar fazla vergi alan bir ülke yok samanyolu galaksisinde..artı çinden buraya nakliye mi yunanistandan buraya mı..artı reklam satıcı karı personel ıvır zıvır çinde yok mu ? bölümüm gereği biraz takip ediyorum;yunanistan 2016 da gümrük vergilerini yine indirim yaptı (AB den aldığı 42 milyar euroluk yeni yardım yüzünden rüşvet verirmiş gibi sadece o bile yeter aradaki farkı kapatmaya bence).ha bu saydıklarınızı en yakından bulgaristan için bile deseniz anlarımda ekonomisi çökmüş bir ülke için bu kadar abartmanız garibime gitti..Biraz akıllı ve mantıklı olalım Lütfen....Yunanistan veya başka bir Ülke....Fiyatlar ÇİN'deki ile aynı olması mümkünmü? Her Ülkenin kendine göre bir Vergi Politikası var ve Fiyatlar şöyle oluşmakta....
Alış Fiyatı+Nakliye+Gümrük, Vergi, Harç vs.+distribütör kar'ı+iç nakliye+Mağaza kira , genel giderler, eleman vs+Reklam+Satıcı Kar'ı = Satış Fiyatı.....Sevgilerimle
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
sürçü lisan ettiysem affola...